Zip-line
Zip-line

Sentralt i Nordmarka kan du sveve over vannet. Men bare rolig, du sitter fast i en zip-line som tar deg fra tre til tre.

 

Over vannet og fri i luften vil det uten tvil kile i magen. Fra zip-linen har du super utsikt over naturskjønne omgivelser.

Zip-linene går over vannet i en fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten og for så i neste sekund å befinne seg hengende i det blå mange meter over bakken kan naturlig nok ikke beskrives.Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over hengende under tauene i en sele.

 

Høres det gøy ut?

 

Kjøp opplevelsen til deg selv med en gang eller gi den bort som gave til en som er glad i å merke adrenalinet pumpe og samtidig ha en vakker utsikt over naturen.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo
30 minutter
En fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en sele.
Alle som er glad i adrenalin i naturen.
Det kreves normal fysik for å gjennomføre opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3185

149,00
Zip-line
700,-
kr.149
Pris totalt: 700,- Pris totalt:
Payment icons