Zip-line
Zip-line

Omkring Zip-line

Sentralt i Nordmarka kan du sveve over vannet. Men bare rolig, du sitter fast i en zip-line som tar deg fra tre til tre.

 

Over vannet og fri i luften vil det uten tvil kile i magen. Fra zip-linen har du super utsikt over naturskjønne omgivelser.

Zip-linene går over vannet i en fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten og for så i neste sekund å befinne seg hengende i det blå mange meter over bakken kan naturlig nok ikke beskrives.Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over hengende under tauene i en sele.

 

Høres det gøy ut?

 

Kjøp opplevelsen til deg selv med en gang eller gi den bort som gave til en som er glad i å merke adrenalinet pumpe og samtidig ha en vakker utsikt over naturen.

Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo

godt å vite

Varighet:
30 minutter
Inkludert:
En fin og luftig ferd på ca 100 meter og gir deltagerne en følelse av å sveve over vannet. Følelsen i det du forlater kanten, for så i neste sekund å befinne deg hengende i det blå mange meter over avgrunnen, kan naturlig nok ikke beskrives. Selv om det er langt ned er det trygt å ta seg over, hengende under tauene i en sele.
Gyldig for:
Alle som er glad i adrenalin i naturen.
Viktig info:
Det kreves normal fysik for å gjennomføre opplevelsen.

Tidligere anmeldelser

Maria Frantzen
Hadde så mye moro på taubana. Det kjentes akkurat som å fly selv. Kommer uten tvil tilbake til det.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 700,-
kr.149
Zip-line
Pris totalt: 700,- Pris totalt:
Payment icons