VIP Luftballongtur for 2
Fly i luftballong med din elskede
VIP Luftballongtur for 2

Dette er en helt unik opplevelse som er perfekt å dele med den spesielle personen i livet ditt.
I motsetning til en vanlig luftballongtur med flere personer, er denne uforglemmelige VIP-opplevelsen kun for dere to.

Bare avbrutt av en og annen fugleflokk og lyden fra ballonggassen, flyr dere i full stillhet over by og land mens sola går ned i horisonten.

Hvor går turen?
Det er vinden som avgjør hvilken vei luftballongen tar. Utsikten er uansett upåklagelig, og underveis forteller ballongskipperen om det vakre landskapet langt under dere.

Innledningsvis får dere se den flate luftballongen fylles med gass og blåse seg opp, før dere stiger opp i kurven og letter fra jorden. Eventyret er i gang!

Ballongturene går daglig i Danmark. Sesongen er fra mai til oktober.
På Sjælland går turen fra Nordsjælland eller Midtsjælland avhengig av vindretning. I klart vær kan dere se hele Sjælland, København, Øresundbroen og Storebæltsbroen. 

I Jylland går turen fra området rundt Silkeborg, og dere kan nyte synet av Himmelbjerget, Silkeborgøyene og store deler av Midtjylland.

Kast dere ut i et svevende eventyr få får oppleve.

 

PS! Skulle dere få lyst til å kysse litt i solnedgangen, lover ballongskipperen å se bort.

I alt 3–4 timer (hvorav 1 time i luften)
Før flyturen blir dere med på å forberede luftballongen VIP luftballongtur for 2. Sammenpakking av luftballongen, tradisjonell dåpsseremoni og diplom
2 personer som ønsker en helt unik opplevelse sammen
Denne opplevelsen krever at man kan stå oppreist i min. 1 time, minimumshøyde er 130 cm, gravide kan ikke delta, maksvekt er 130 kg per deltaker. Folk med hjerteproblemer eller epilepsi må ha med godkjennelse fra egen lege og deltakere kan ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler. En luftballong er veldig væravhengig og sikkerheten har førsteprioritet, derfor autoriseres turen på turdagen. Hvis luftballongturen avlyses får man nytt turtidspunkt.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3149

149,00
VIP Luftballongtur for 2
12.500,-
kr.149
Pris totalt: 12.500,- Pris totalt:
Payment icons