• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Toppturkurs

Toppturkurs

Tilgjengelighet: På lager

5.500,-
Pris totalt: 5.500,-
kr.5.500
Toppturkurs
Pris totalt: 5.500,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Toppturkurs

Målet med kurset er å gjøre deltakerne mer kompetent i hvordan man ferdes sikkert på topptur i alpint landskap på ski i vinterfjellet.

Et viktig del av dette er skredlære og
innblikk i sikkerhetsvurderinger knyttet til veivalg i fjellet, løssnøkjøring og bruk av sender/mottager utstyr for skredredning, samt tips om utstyr og turplanlegging.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og er lokalkjent i området vi benytter under kurset.

Under toppturkurset bor vi i hytte rett under skogshorn. Hytta ligger fantastisk til i forhold til muligheter til å gjøre skredvurderinger og turene vi planlegger.

Sammen med lokalkjente og erfarne instruktører utforskes Hemsedal sine hvitkledde topperler. Gruppen går opp på et utvalg av toppene og kjører løssnø ned igjen.

Kurset er praktisk og deltagerne er så mye som mulig på tur. Det teoretiske grunnlaget for de praktiske vurderingene vil hovedsakelig bli gitt underveis på tur, men også noe under kveldsøktene.

Hvis man ikke har eget ustyr kan dette leies.

En helt unik opplevelse for alle som er glad i å utforske fjellet og oppleve naturen.
Kjøp den til deg selv eller som gave. 

3,5 dager
Tilpassing og bruk av utstyr Turplanlegging Orientering og bruk av kart Skiteknikk Snøkjennskap Skrelære Kameratredning og bruken av digital sender-/mottager-utstyr Søk med søkestang, og utgraving Bratthetsvurderinger Identifisering av terrengformasjoner Gå og kjøremønster Linjevalg og kommunikasjon Guiding i fjellet
Alle som er glad i å utforske fjellet og naturen
Kurset/opplevelsen skjer i gruppe Det kreves normalt god fysisk form for å delta på kurset
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk