• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Sminkekurs for 6

Lær deg å legge makeup på riktig måte, med profesjonell makeup-artist.

Sminkekurs for 6

Tilgjengelighet: På lager

2.000,-
Personer/priser
Pris totalt: 2.000,-
kr.2.000
Sminkekurs for 6
Pris totalt: 2.000,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Sminkekurs for 6

Dra på sminkekurs med venninnegjengen eller kanskje kolleger. Hvem kunne ikke tenke seg å kunne legge rette makeup som passer for deg? Sminkekurs er svaret. Opplev en utrolig forvandling når en profesjonell gir deg tips.

Dette kurset gir deg tips til hvordan du fremhever dine beste trekk med sminke til deg og den du er. Ønsker du å legge mer vekt på dine vakre øyne, eller dine vakre lepper? Kurset lærer deg hvordan.

Du hører om farger og oppdager nye måter å bruke redskaper. Finn ut hvor lite det faktisk tar å endre ditt «look».

Kurset innledes med at en profesjonell make up artist viser en dag -og en kveldsmakeup på en av deltagerne. I løpet av demonstrasjonen får dere råd og tips i hudpleie, sminketeknikk og makeupredskap. Etter demonstrasjonen får dere mulighet til å legge makeup selv, under veiledning av make up artisten.

Sminkekurset er uformelt, morsomt og foregår i en behagelig atmosfære. En super opplevelse for alle, som vil ha inspirasjon til å legge en perfekt make up som er rett for deg. 

Gavekortet gjelder for 6 personer - flere kan tilkjøpes (velges ved kjøp av gavekort), se PRAKTISK. Opplevelsen tilbys i Sandefjord.

2 timer
Sminkekurs ved profesjonell make up artist Råd & tips i hudpleie, sminke teknikk og makeup redskap 20% rabatt på hele sortimentet i butikken ved kjøp samme dag.
Gjelder for 6 personer, med mindre annet fremgår av gavekortet.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk