Skjærgårdskajakk i Sverige for 2
Fantastisk friluftstur fra kajakk med vakker natur
Skjærgårdskajakk i Sverige for 2

 

Dra ut på en vakker og uforglemmelig to-dagers kajakktur i den svenske skjærgården og opplev den storslåtte naturen fra vannet. Turen er for to personer med alt utstyr til et par koselige dager i friluft.

 

Den svenske skjærgården er full av atmosfære, og denne turen er lagt i det vakre området rundt Lysekil, skjærgård full av karakter, vakre klipper, gode leir plasser og spennende dyre- og fugleliv. Kanskje ser dere seler underveis? Se de gamle husene i havnen på den idylliske øya, Stora Kornö eller ta en dukkert i saltvannet.

 

Kajakk turen foregår på egen hånd og i deres eget tempo. Ved start får dere et kart med ruten og markeringer av overnattingssteder. Personalet kommer gjerne med ruteforslag og tips, og utstyret dere får utlevert er av høy kvalitet. Dere bestemmer selv hva dere vil utforske, når dere vil slå leir eller bare ta en liten pause.

 

Med dere får dere all nødvendig utstyr for en 2-dagers kajakktur med en overnatting. Det eneste dere trenger å ta med er klær, mat og sovepose.  Nyt en fantastisk friluftstur fra kajakk med vakker natur og masse å se på.

 

Perfekt gave til bryllup, sølvbryllup gave eller bare for venner eller kjærester som fortjener noen gode opplevelser i skjærgården fred og ro.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Grebbestad

Grebbestad
2 dager
Hver deres fullt utstyrt kajakk inkl. pagai, redningsvest, baldakin, pumpe. Telt for 2-3 personer (ett telt pr 2 personer) Utendørs kjøkken inkl. gass (1 kjøkken pr 2 pax)2 liggeunderlag, paddle klær (våtdrakt eller padling bukser, padling jakke. Neopren)2 vanntette pakkeposer pr personKart med anbefalte ruter og overnattings steder. Transport og avhentning ved turens start og slutt. Rengjøring og stell av alt utstyr etter turen
Gjelder for 2 personer i hver sin kajakk med mindre annet fremgår av gavekortet.
Værforbehold. Forsikringer er ikke inkl.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2311

149,00
Skjærgårdskajakk i Sverige for 2
5.199,-
kr.149
Pris totalt: 5.199,- Pris totalt:
Payment icons