• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Skjærgårdskajakk i Sverige for 2

Fantastisk friluftstur fra kajakk med vakker natur

Skjærgårdskajakk i Sverige for 2

Tilgjengelighet: På lager

5.199,-
Pris totalt: 5.199,-
kr.5.199
Skjærgårdskajakk i Sverige for 2
Pris totalt: 5.199,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Skjærgårdskajakk i Sverige for 2

Dra ut på en vakker og uforglemmelig to-dagers kajakktur i den svenske skjærgården og opplev den storslåtte naturen fra vannet. Turen er for to personer med alt utstyr til et par koselige dager i friluft.

Den svenske skjærgården er full av atmosfære, og denne turen er lagt i det vakre området rundt Lysekil, skjærgård full av karakter, vakre klipper, gode leir plasser og spennende dyre- og fugleliv. Kanskje ser dere seler underveis? Se de gamle husene i havnen på den idylliske øya, Stora Kornö eller ta en dukkert i saltvannet.

Kajakk turen foregår på egen hånd og i deres eget tempo. Ved start får dere et kart med ruten og markeringer av overnattingssteder. Personalet kommer gjerne med ruteforslag og tips, og utstyret dere får utlevert er av høy kvalitet. Dere bestemmer selv hva dere vil utforske, når dere vil slå leir eller bare ta en liten pause.

Med dere får dere all nødvendig utstyr for en 2-dagers kajakktur med en overnatting. Det eneste dere trenger å ta med er klær, mat og sovepose.  Nyt en fantastisk friluftstur fra kajakk med vakker natur og masse å se på.

Perfekt gave til bryllup, sølvbryllup gave eller bare for venner eller kjærester som fortjener noen gode opplevelser i skjærgården fred og ro.

2 dager
Hver deres fullt utstyrt kajakk inkl. pagai, redningsvest, baldakin, pumpe Telt for 2-3 personer (ett telt pr 2 personer) Utendørs kjøkken inkl. gass (1 kjøkken pr 2 pax) 2 liggeunderlag Paddle klær (våtdrakt eller padling bukser, padling jakke. Neopren) 2 vanntette pakkeposer pr person Kart med anbefalte ruter og overnattings steder Transport og avhentning ved turens start og slutt Rengjøring og stell av alt utstyr etter turen
Gjelder for 2 personer i hver sin kajakk med mindre annet fremgår av gavekortet.
Værforbehold. Forsikringer er ikke inkl.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk