Romantisk helg i Telemark for 2

Nyt hverandre, god mat og flott natur

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 5.060,-
kr.149
Romantisk helg i Telemark for 2
Pris totalt: 5.060,- Pris totalt:
Omtale

SI DIN MENING OM DENNE OPPLEVELSEN

Anmeld

Romantisk helg i Telemark for 2

 

Reis sammen på romantisk helg til idylliske Telemark. Et romantisk opphold på atmosfærefullt hotell i den vakre bygda Vrådal er en opplagt mulighet for å fokusere på hverandre og la kjærligheten blomstre på ny.

 

Med denne opplevelsen får dere nesten en hel ferie fra en hektisk hverdag. Dere skal bare slappe av og nyte hverandre, for her er det tenkt på nesten alt annet for dere:

 

Overnatting fra fredag-søndag i hotellets sjarmerende gamle del med tømmervegger, himmelseng og fin utsikt, middag fredag kveld, frokost lørdag og søndag morgen og 5 retters gourmetmiddag lørdag kveld.

 

Kos dere i hyggelige salonger i Telemarksstil med tømmervegger, samleobjekter og gode møbler. Ta en tur i bassenget og sauna, eller kanskje en vandre- eller sykkeltur frister dere.

 

Perfekt opplevelse om bryllupspresang, sølvbryllupspresang eller til par, som vil unne seg selv tid til hverandre.

 

Fredag-søndag, 2 netter
Overnatting fra fredag til søndag Dobbeltrom med tømmervegger og himmelseng. Nyoppusset bad med dusj og toalett. Middag fredag kveld, frokost lørdag morgen5-retters gourmetmiddag på lørdag kveld, og frokost på søndag.
Gjelder for 2 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Bookes i god tid. Forbehold for fulle perioder.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt