Paintball i Trysil

Maksimalt adrenalin, veldig morsomt!

Lagerstatus: På lager

149,00
Velg
Fjernet produkt
Paintball i Trysil

Vil du leke kamp med vennene dine uten at det er farlig for noen? Prøv paintball! En morsom aktivitet som går ut på taktikk og snarrådighet. Først og fremst må du aldri vise deg for motstanderne for da går det fort galt. I paintballsporten skyter du med malingskuler på motstanderne ved hjelp av et gevær som er ladet med trykkluft. Når en kule treffer en person sprekker den og markerer vedkommende. Leken gjennomføres med et heldekkende sett av sikkerhetsutstyr. Om du har lyst til å prøve en uskyldig kamp, er paintball tingen for deg. En adrenalinfyllt opplevelse for 10 personer eller flere.

Ca. 2 timer.
Paintball inkl. instruksjon, utstyr og 200 kuler.
Gavekortet gjelder for 1 person, men det kreves 10 deltakere for å gjennomføre aktiviteten
Deltakerne kjører egne biler til Grasmo. Ekstra kuler kan kjøpes på stedet. Bookes i god tid!! Logg inn med ID nummeret og innløsningskoden på gavekortet ditt på www.godream.com/no/booking, så får du tilgang til hvordan du bestiller.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt