Lagerstatus: På lager

149,00
Velg
Pris totalt: 3.049,-
kr.149
Luftballongtur
Pris totalt: 3.049,- Pris totalt:
Payment icons
Luftballongtur

Opplev følelsen av frihet og ro mens du svever over takene

Luftballongtur

Omkring Luftballongtur

 

En tur med en luftballong er en spesiell og uforglemmelig opplevelse. Det er fascinerende, morsomt og noe ganske annet enn å fly i et fly eller helikopter.

 

Luftballongturen går opp til 500 meter, og du vil nyte hvert sekund av den time lange flyturen når luftballongen fra oppstigningen til landingen glir lydløst over det vakre danske landskapet.

 

Opplevelsen starter ca. 2-4 timer før solnedgang. En erfaren og kompetent pilot/ballongskipper involverer deg i hele prosessen. Du vil bl.a. være med til å forberede turen og fylle varm luft i luftballongen. Når forberedelsene er på plass, vil du stige til værs i et behagelig og rolig tempo. Du får sjansen til å nyte både fascinerende utsikt og frisk luft. Etter en myk og behagelig landing er det tradisjonell dåpsseremoni inklusiv et glass champagne og diplom.

 

Tur med luftballong foregår daglig i Danmark i sesongen som er mai-oktober. På Sjælland går luftballongturen fra Nordsjælland eller Midtsjælland avhengig av vindretning og i klart vær kan du se hele Sjælland, København, Øresundsbroen og Storebæltsbroen. I Jylland går luftballongturene fra området rundt Silkeborg, der utsiktene til Himmelbjerget, Silkeborgsøerne og store deler av Midtjylland vil gi deg en opplevelse for livet.

 

Opplevelsen er helt trygg og passer de aller fleste.

 

Gi en tur med luftballong som en bryllupsgave, bursdagsgave eller kanskje som gave til kjæresten din.

 

Les mer under INNDHOLD og PRAKTISK.

godt å vite

Varighet:
I alt ca. 3-4 timer - (hvorav 1 time i luften)
Inkludert:
Du er med på forberede luftballongen før flyturen. Tur i luftballong, sammenpakning av luftballongen, tradisjonell dåpseremoni og diplom.
Gyldig for:
Gjelder for 1 person, medmindre annet fremgår av gavekortet
Viktig info:
* Denne opplevelsen krever, at man kan stå oppreist i min. en time * Minimums høyde er 130 cm * Gravide kan ikke delta *Veier man over 120 kg, skal man kjøpe 2 plasser * Folk med hjerteproblemer eller epilepsi må ha med godkjennelse fra egen lege * Man får ikke være påvirket av alkohol eller andre rusmidler * En luftballong er veldig vær avhengig og sikkerhet har første prioritet, derfor godkjennes turen på selve dagen * Hvis luftballongtur avlyses, vil man få en ny tid * Opplevelsen utføres sammen med andre i gruppe

Tidligere anmeldelser

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment