• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Lei et fransk slott

Et slott står til rådighet, med riddersal og eventyrlige omgivelser

Lei et fransk slott

Tilgjengelighet: På lager

42.399,-
Pris totalt: 42.399,-
kr.42.399
Lei et fransk slott
Pris totalt: 42.399,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Lei et fransk slott

Utlev drømmen som slottseier eller en prinsesse når du et døgn har et helt fransk slott til din disposisjon.

Det vakre franske slottet Hattonchâtel Château er den perfekte settingen for store arrangementer som bryllup eller fødselsdager, som bare må være helt uforglemmelige.

Dette eventyrslottet ligger i de mest fortryllende og vakre omgivelser i regionen Lorraine i Frankrike og er omgitt av en fantastisk natur med skog og høye snødekte fjell.

Når du leier slottet for en dag, vil du bli møtt av et rødt teppe opp til riddersalen(selskapslokalet), som er dekket med ekstravagante kandelabre og blomsterdekorasjoner i den fineste stilen. Og hele dagen har du og dine gjester fri tilgang til blant annet salen "Le Salle de Burgraves", biblioteket, damestuen og peisestuen. Alt oser av luksus og historie - virkelig en opplevelse i historisk atmosfære.

I den praktfulle atriumgården og ute i parken står hagemøbler fremme slik at dere kan sitte ute i skjæret av fakler, og når det blir mørkt kan dere beundre slottet og fjellutsikten. Et virkelig fantastisk syn som dere trodde bare kunne oppleves på film.

Dreier det seg om bryllup, er det mulig å bli gift i den lille vakre lokale kirken, som ligger ved siden av slottet. Bryllupssuiten ligger i det romantiske tårnværelse. Hattonchatel Chateaus profesjonelle bryllupsarrangør er inkl. i prisen og hjelpe mede å gjøre dagen til det perfekte drømmebryllupet ned til minste detalj.

Et døgn, overnatting fra lørdag-søndag.
Fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Deg selv og dine venner. Maks 26 pers.
Fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk