Klatreskogen med lunsj

Klatreskogen med lunsj

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 700,-
kr.149
Klatreskogen med lunsj
Pris totalt: 700,- Pris totalt:
Payment icons
Klatreskogen med lunsjElven Otra slynger seg innom Klatreskogen og gjør hele parken komplett, omringet med furutrær som er mer enn 100 år gamle. Ved elvebredden har det vært et område med gamle steiner og bosetning helt fra Jernalderen! Grand Park har over 40 forskjellige elementer som er bygget 4 – 8 m over bakken.

 

Det er hele 4 zipliner, hver av dem ca 180 m, som alle går over elven. Utsikten fra tretoppene er utrolig og området rundt Klatreskogen er rett og slett

 

vakkert! Vannet er krystallklart, og er det vindstille, kan man faktisk se bunnen av elven.I forkant går man gjennom et 15 minutters sikkerhetskurs. Når instruktørene har klarert er det bare å entre taustigen og la eventyret begynne. Instruktørene som er på bakkenivå, vil holde et godt øye med sikkerheten når du beveger deg gjennom løypene.Klatreskogen har spennende elementer som er alt fra taubroer, tarzanslynger, stiger, balanseoverganger, nettinger og zipliner.

Ca 3 Timer
Ingang til KlatreskogenAlt utstyrTreningVarm lunsj
1 person
Maks vekt: 150 kg Min høyde: 140 cm

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt