• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Klatreskogen med lunsj

Klatreskogen med lunsj

Tilgjengelighet: På lager

700,-
Pris totalt: 700,-
kr.700
Klatreskogen med lunsj
Pris totalt: 700,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Klatreskogen med lunsj


Elven Otra slynger seg innom Klatreskogen og gjør hele parken komplett, omringet med furutrær som er mer enn 100 år gamle. Ved elvebredden har det vært et område med gamle steiner og bosetning helt fra Jernalderen! Grand Park har over 40 forskjellige elementer som er bygget 4 – 8 m over bakken. Det er hele 4 zipliner, hver av dem ca 180 m, som alle går over elven. Utsikten fra tretoppene er utrolig og området rundt Klatreskogen er rett og slett vakkert! Vannet er krystallklart, og er det vindstille, kan man faktisk se bunnen av elven.

I forkant går man gjennom et 15 minutters sikkerhetskurs. Når instruktørene har klarert er det bare å entre taustigen og la eventyret begynne. Instruktørene som er på bakkenivå, vil holde et godt øye med sikkerheten når du beveger deg gjennom løypene.

Klatreskogen har spennende elementer som er alt fra taubroer, tarzanslynger, stiger, balanseoverganger, nettinger og zipliner.

Ca 3 Timer
Ingang til Klatreskogen Alt utstyr Trening Varm lunsj
1 person
Maks vekt: 150 kg Min høyde: 140 cm
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk