Julegaver til han

Julegavetips til han som har alt!

Leter du etter en julegave til mannen som ikke ønsker seg noe, eller som kanskje ønsker seg det samme fjerde år på rad? Så er det nok hverken sokker eller slips du bør investere i denne julen. I stedet for anbefaler vi at du gir han en julegave som får han opp av sofaen og gir han nye opplevelser. Hos GO DREAM kan du finne den perfekte opplevelsesgaven. Uansett om det skal være avslapning eller adrenalin, kultur eller gastronomi, så finner du julegaven til menn her. Og er ikke gaven en innertier, vil han alltid ha mulighet til å bytte gavekortet til en annen opplevelse innenfor gyldighetsperioden.

God fornøyelse – og god jul!

55 Opplevelser

Overrask han med opplevelsesgavekort i julegave

Det er flere fordele ved å gi en opplevelse i julegave. For det første er det med sikkerhed en gave som han vil huske i lang tid fremover. Utover det er det en enkel måte å kjøpe julegaver på – og opplevelserne fås i alle prisklasser og til enhver smak. Du kan kjøpe opplevelsesgavekort på nett og få dem tilsendt i en fin gaveeske. Du kan også velge å få gavekortet tilsendt med en gang på mail som e-gavekort, som du selv kan printe ut.


Opplevelser – den perfekte julegave til menn

Leter du etter en spesiell julegave til en mann du er glad i, men ønsker ikke å gi han de samme kjedelige tingene som de foregående år? Da bør du gi han en opplevelse i julegave. Vanlige julegaver til menn er ofte bøker, slips eller verktøy. Det kan godt være han umiddelbart blir glad for disse tingene, men det er neppe julegaver som huskes i mange år frem. En opplevelse kan derimot skape et minne for livet, og er noe han enten kan gjøre alene eller sammen med en annen. En opplevelse viser dessuten omtanke, da du viser at du vet hva han liker og trenger. Kjøper du julegave til en mann med en stressende hverdag, vil et gavekort på velvære eller et hotellopphold være gode ideer. Er han mer glad i action og adrenalin, vil et gavekort til å kjøre sportsbil eller brupendling være fantastiske julegaver til han.


Julegaveideer til han fra GO DREAM

Selv om det kanskje ikke alltid er like lett å finne den helt rette julegaven til en mann, så tilbyr GO DREAM masser av spennende julegaveideer til han. Uansett om manden du leter etter julegave til, liker gastronomiske opplevelser, sportsbiler, ekstremsport eller golf, så er det et perfekt opplevelsesgavekort. Med over 100 forskjellige opplevelsesgavekort i forskjellige kategorier er det nærmest kun fantasien som setter grenser når du leter etter julegaven til han. Med gavekort fra GO DREAM kan du få ideer til opplevelser innenfor adrenalin, eventyr, gastronomi, reiser, kultur og mye mer.

Vi har samlet de beste julegaveideene til han, så du kan skape glede for mannen du er glad i. Uansett om mannen er din kjæreste, far, bror eller fetter, har vi masser av opplevelser som med garanti vil gi han et smil om munnen når gaven åpnes på julaften. En god julegaveide til kjæresten kunne være et kurs til surfing, mens du til den matglade far kunne gitt et gavekort på en god middag for to. Broren din kunne du gitt et gavekort til en tur i en rask sportsbil, mens fetter nok vil bli glad for et gavekort på kino. Med våre spennende kategorier å velge mellom vil du med sikkerhet finne gode julegaveideer til han. Vi jobber løpende med å utvide sortimentet med nye spennende opplevelser. Man kan dessuten bytte sin opplevelse gratis hos GO DREAM, så det kan ikke gå galt hvis du legger opplevelsesgaver under treet på julaften.