Julegaver

Få ideer til de beste julegavene til julen 2019

Leter du etter den perfekte julegave? Vil du gi en spesiell gave som vil bli husket, og ikke bare den vanlige strikkegenseren? Da burde du gi en opplevelse i julegave. Uansett hvem du søker en gave til, vil du kunne finne en opplevelsesgave som passer perfekt til dennes personlighet. En opplevelse kan være både morsom, spennende, avslappende, og lærerik, og er derfor en opplagt gave til jul.

42 Varer

loading

Julegaver til alle!

Ovenfor kan du se forslag til opplevelsesgaver som er perfekte som gave under treet til jul. Uansett om du leter etter julegaver til han, henne, eller bare julegaveønsker til deg selv, finner du helt sikkert masse inspirasjon her på siden. Gavekortet blir tilsendt i en flott gaveboks med mulighet for en personlig hilsen. Er du ute for å finne julegavene i siste liten, kan du også kjøpe opplevelsesgavekortet som e-gavekort. E-gavekortet leveres på få minutter, og kan deretter printes.

Hos GO DREAM finner du inspirasjon til julegaver til de du er glad i. Kjenner du en som har behov for å bli skjemt bort med en avslappende opplevelse, kan et gavekort til spa og massasje være en opplagt julegave. Er det julegave til en som liker fart og spenning, vil vi anbefale et gavekort til en av våre adrenalinopplevelser.


Gi årets julegave 2018

Vil du at julegaven til familien og vennene dine i 2018 ikke skal være den samme som alle andre år, men derimot huskes som året med spesielle julegaver? Så les videre her, og få masse inspirasjon til hvordan du finner gaver som passer til mottakernes personlighet og dermed blir en annerledes og personlig julegave.


Unike og personlige julegaver

Julen nærmer seg og det er tid for å komme på julegaveideer til familie og venner. Det er riktignok langt fra alltid at ens nærmeste har noen særlig oppfinnsomme ideer til julegaveønsker. Hvis julegavene i år skal være noe spesielt og noe mottakeren vil kunne huske i lang tid etter, burde du finne noen julegaveidéer som er annerledes enn de vanlige, kjedelige materielle gavene, som ting til kjøkkenet, slips eller vaser. Vil du gi en helt spesiell og minneverdig gave, så burde du gi en opplevelsesgave. Hvis du mangler ideer til årets beste julegave, så er et opplevelsesgavekort en god julegaveide. Uansett om du er på utkikk etter en julegave til din mann, kone, mor, far, venn eller kjæreste, så er et opplevelsesgavekort fra GO DREAM den perfekte ideen til en julegave.

Hvis personen du leter etter gave til ikke har noen julegaveønsker, bør du kikke nærmere på våre opplevelsesgaver på siden. Her kan du finne julegaveidéer til alle typer. Vi har opplevelser som er spennende, hyggelige, avslappende og lærerrike, så det er bare å velge det riktige opplevelsesgavekort. Du finner masse idéer til julegaver i alle prisklasser, og til alle aldre og personlighetstyper. Med mer enn 100 opplevelser finner du helt sikkert en gave som mottakeren blir glad for og som nok vil overraske positivt, selv om den ikke er blant julegaveønskene.


Julegaveide til han og henne - Gavekort til julen

Å finne den perfekte julegave er ikke en lett oppgave, og man vil helst unngå at den blir byttet. Med et gavekort fra GO DREAM kan du nesten være sikker på at gaven blir brukt med stor glede og begeistring. For hvem bliver vel ikke glad for en lekker lunsj, en deilig massasje eller et hyggelig hotellopphold? Vi har gavekort til alle aldersgrupper, prisklasser og regioner, og du kan både få det sendt direkte på døren i en flott gaveeske eller til innboksen din som et e-gavekort. Du velger gavekortet ditt til julen blant mer enn 100 forskjellige opplevelser i kategorier som reise og opphold, adrenalin, og mat og gastronomi. Våre opplevelsesgavekort er det opplagte valget til et gavekort til julen, da du her selv bestemmer prisen og mottakeren selv bestemmer opplevelsen. Men velger du en konkret opplevelse til gavekortet ditt, så husk at GO DREAM bytter gratis i opp til 2 år. Våre opplevelser er et godt forslag til et julegavekort til under treet på julaften.

*