JULEGAVER

Finn tips til den perfekte julegaven

Leter du etter den perfekte julegaven? Vil du gi bort en spesiell gave som blir husket og ikke bare den vanlige genseren? Da burde du gi en opplevelse i julegave. Uansett hvem du søker en gave til, vil du finne en opplevelsesgave som passer perfekt til alles personligheter.

Her på siden kan du finne inspirasjon til julegaver til de du er glad i. Kjenner du en som trenger til å bli skikkelig bortskjemt med en avslappende opplevelse, kan et gavekort på spa og massasje være en ideell julegave. Er det julegaven til en som snart skal forlate hjemmet, kan vi anbefale et gavekort til et av våres mange matkurser.

Nedenfor kan du se forslag til opplevelsesgaver som er perfekte til jul. Gavekortet blir sendt i en flott gaveeske med mulighet for en personlig hilsen. Er du ute i siste liten, kan du også kjøpe opplevelsen i form av et e-gavekort. E-gavekortet leveres på få minutter og kan skrives ut.

38 Varer

Julegaven skal være et gavekort til en opplevelse. Som julepresang til mannen eller kvinnen din, den snille kjæresten, til mor eller far, din beste venn – det gir glede og huskes lenge etter. En opplevelse er en perfekt julegave som mottakeren setter pris på. Her kan du velge mellom en lang rekke gode julegaveideer i alle prisnivåer. 2 års gyldighet og gratis bytte. Stort utvalg. Finn den perfekte opplevelsesgaven. Vi tilbyr rask levering i form av et E-gavekort på e-post eller i en flott gaveeske, som sendes i posten.