• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kundeservice
  • Partner logg inn

JULEGAVER

I år skal det ligge gavekort til opplevelser under juletreet

Årets julegave 2015 er et opplevelsesgavekort fra GO DREAM

Gi et julegavekort i julegave til mannen eller kvinnen i dit liv og legg en helt spesiel opplevelse i julegaven til mor eller far. De bedste opplevelser er de, vi kan dele med andre, og med opplevelses-julegaver under treet skaper årets julegave glede langt ut i fremtiden.

Søk inspirasjon til julegavene til alle de, du elsker, blandt de mange opplevelsesgaver hos GO DREAM. Når du har funnet den perfekte julegaven, kan du selv printe ut – eller velge å få opplevelsesgavekortet levert i en flott gaveeske.

GO DREAM gir 2 års gyldighet på gavekort til opplevelser, og alle opplevelsesgavekort kan byttes uten ekstra kostnad.

Bestil julegaven allerede i dag og få levert i flott gaveboks i løpet av få dager, eller velg et E-gavekort, som leveres på få minutter.

25 artikler

per side

25 artikler

per side

Julegaven skal være et gavekort til en opplevelse. Som julepresang til mannen eller kvinnen din, den snille kjæresten, til mor eller far, din beste venn – gir glede og huskes lenge etter. En opplevelse er en perfekt julegave som mottakeren setter pris på. Her kan du velge mellom en lang rekke gode juegave ideer i alle prisnivåer. 2 års gyldighet og gratis bytte. Stort utvalg. Finn den perfekte opplevelsesgaven. Vi tilbyr rask levering på som E-gavekort på e-post eller i flott gaveeske, som sendes i posten.

Personlige opplysningerLukk