Inaktiv - Hotellovernatting for 2 - Paris

Inaktiv - Hotellovernatting for 2 - Paris

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Inaktiv - Hotellovernatting for 2 - Paris

 

Besøk den sjarmerende franske hovedstaden med en venn eller venninne eller ta din partner med på en romantisk miniferie i kjærlighetens by!

 

“Il n’y a que deux endroits au monde où l’on puisse vivre heureux: chez soi et à Paris” Hemingway så kanskje litt snevert på det; “at man bare kan være lykkelig hjemme hos seg selv eller i Paris.” Men det er i hvert fall sikkert at Paris er en fortryllende by å være i. 

 

Her er deres sjanse til å oppleve lykke i Paris: en hotellovernatting for to som danner rammen for deres eventyr i Europas mest sjarmerende by. Opplev boheme-stemningen på kaféene ved Seinen, nyt den rike kulturen og verdenshistoriens beste kunst på Louvre. Gå på shopping i eksklusive butikker eller ta del i byens rike natteliv og eventyrlige stemning. Byen byr selvsagt også på det ypperste innenfor arkitektur, gastronomi og design.

 

Opplev lykken sammen i vakre Paris.

 
2 overnattinger
2 overnattinger i standard dobbeltrom. Det er mulighet for flere overnattinger mot tillegg i prisen
For 2 personer. Det er mulighet for flere personer mot tillegg i prisen
Bestill i god tid. Jo tidligere du bestiller, jo flere steder å velge mellom

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt