• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Grill matkurs

Rare, medium eller welldone... ? Valget er ditt!

Grill matkurs

Tilgjengelighet: På lager

1.250,-

* Påkrevde felt

Pris totalt: 1.250,-
kr.1.250
Grill matkurs
Pris totalt: 1.250,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Grill matkurs

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Hvorfor ikke bare ta den festen med ukjente, men hyggelige mennesker sammen?

Grilling er sannsynligvis vår eldste tilberedningsmetode. Grilling er en så gammel tilberedningsmetode, at den er eldre enn den moderen menneskearten. Grilling er spiren til menneskelig kultur og evolusjon. Det er kanskje derfor vi elsker lukten og smaken av grillmat. Som regel når man inviterer til en grillfest kommer gjestene med hver sin pakke grillpølser. Kanskje noen har kjøpt med noe ferdigmarinert grillmat.

Det er hyggelig med venner, men hva med lage litt god mat i tillegg? På denne kurs får du lære dig hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen super partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Neste grillfest blir med, god mat, god stemning og gode venner!

Ca. 4 timer
Inspirerende grillkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk