Grill matkurs - INAKTIV

Rare, medium eller welldone... ? Valget er ditt!

Grill matkurs - INAKTIV

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Grill matkurs - INAKTIV

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Hvorfor ikke bare ta den festen med ukjente, men hyggelige mennesker sammen?

Grilling er sannsynligvis vår eldste tilberedningsmetode. Grilling er en så gammel tilberedningsmetode, at den er eldre enn den moderen menneskearten. Grilling er spiren til menneskelig kultur og evolusjon. Det er kanskje derfor vi elsker lukten og smaken av grillmat. Som regel når man inviterer til en grillfest kommer gjestene med hver sin pakke grillpølser. Kanskje noen har kjøpt med noe ferdigmarinert grillmat.

Det er hyggelig med venner, men hva med lage litt god mat i tillegg? På denne kurs får du lære dig hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen super partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Neste grillfest blir med, god mat, god stemning og gode venner!

Ca. 4 timer
Inspirerende grillkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt