Gourmettur i sentrum av Oslo

Den nye nordiske gourmetbølgen er en av de nyeste trendene i den kulinariske verden og blomstrer også i Oslo.

 

På denne gourmetturen gjennom Oslo sentrum blir deltakerne introdusert til et smakfullt utvalg av lekre gourmetretter som alle er inspirert av ferske, lokale ingredienser.

Den nordiske matkulturen er i sentrum for en gastronomisk revolusjon hvor visjonære og kreative kokker har utforsket det tradisjonelle norske kjøkkenet og gjenskapt den unike norske matkulturen til deres egne særegne eksepsjonelle gourmetretter.

Det nordiske og norske kjøkkenet er basert på bruken av rene råvarer inspirert av hva man kan finne i den norske naturen. For å si det på en annen måte: Det er slik smaken av det lokale, organiske og ekte Norge skapes.

Denne opplevelsen gir deg en smak av det nye norske kjøkkenet som du sent vil glemme.

 

Opplevelsen er for alle som setter pris på unik og ærlig mat, er nysgjerrige på å lære om utviklingen av den norske matkulturen og utforske nye trender innenfor gourmet universet.

 

Tilbudet gjelder til og med Søndag 16. desember 2018 og bare når du kjøper online på godream.dk. Rabatten blir automatisk trukket og kan ikke kombineres med andre rabatter, ved bytte av gavekort eller ved bruk av åpne gavekort.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Food Tours Norge

Oslo
2 timer.
2 timers guidet tur i det kulinariske Oslo. Smaking av 4 - 5 gourmetretter.
Alle som er glad i mat og læren om den norske matkulturen.
Turen tar 2 timer og cirka 2 km. Det er viktig å kunne gå denne distancen for å delta på opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3475

149,00
Gourmettur i sentrum av Oslo
850,-
kr.149
Pris totalt: 850,- Pris totalt:
Payment icons