Fotball i Spania

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 2.899,-
kr.149
Fotball i Spania
Pris totalt: 2.899,- Pris totalt:
Omtale

SI DIN MENING OM DENNE OPPLEVELSEN

Anmeld

Fotball i Spania

En fotballtur til Spania betyr varme, sydeuropeisk stemning og noen av verdens beste fotballklubber. Gi din beste venn, kjæreste eller andre denne fantastiske opplevelsen.  Fotball i Spania er mer enn bare fotball – fotball er så integrert i det spanske samfunnet at de to aldri helt kan skilles fra hverandre – og du vil oppleve en fotballkamp fullt av ritualer og tradisjoner samt noen av verdens beste spillere.  Etter kampen vil det i tillegg være mulighet for å oppleve kulturlivet i Barcelona eller Madrid.

Gavekortet inneholder 1-2 billetter i kategori 3, og overnatting i 2 netter på 3-4 stjerners hotell.  Kategori 3 er en standardbillett med mellomgode plasser med god utsikt til banen, enten veldig nært eller langt fra banen i henhold til den beste opplevelsen.  Kontakt Event-tours for å si ifra deg hotellet slik at du kan oppgradere billettens kategori, eller nedgradere hotellet for å få en ekstra overnatting.  Du kan sette sammen opplevelsen slik du selv vil. 

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekampOvernatting på hotellGavekortet kan benyttes til å kjøpe fotballbilletter til alle FC Barcelona, Real Madrid, Atelico Madrid og Espanyols hjemmekamper. Heriblant liga- og pokalkamper, og eventuelle europeiske kamper. Siden det er et gavekort kan du selv velge dato, kategori og antall personer. Alle kamper kan bli flyttet i henhold til fastsettelse av kampprogram og TV-avtaler. Vanligvis blir dato og tidspunkt bli fastsatt 2-4 uker før kampen.
Menn, kvinner og barn. Barn koster det samme som voksne.
Kampene blir fastsatt 2-4 uker. før kampdato, og spilles fra lørdag til mandag. Transport til /og i Spania er ikke inkludert. Vennligt merk, at det kan komme tillegg på enkelte kamper, dersom prisen på en enkelt billett er høyere enne gavekortets verdi.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt