• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Fotball i Spania

Fotball i Spania

Tilgjengelighet: På lager

2.899,-
Pris totalt: 2.899,-
kr.2.899
Fotball i Spania
Pris totalt: 2.899,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Fotball i Spania

En fotballtur til Spania betyr varme, sydeuropeisk stemning og noen av verdens beste fotballklubber. Gi din beste venn, kjæreste eller andre denne fantastiske opplevelsen.  Fotball i Spania er mer enn bare fotball – fotball er så integrert i det spanske samfunnet at de to aldri helt kan skilles fra hverandre – og du vil oppleve en fotballkamp fullt av ritualer og tradisjoner samt noen av verdens beste spillere.  Etter kampen vil det i tillegg være mulighet for å oppleve kulturlivet i Barcelona eller Madrid.

Gavekortet inneholder 1-2 billetter i kategori 3, og overnatting i 2 netter på 3-4 stjerners hotell.  Kategori 3 er en standardbillett med mellomgode plasser med god utsikt til banen, enten veldig nært eller langt fra banen i henhold til den beste opplevelsen.  Kontakt Event-tours for å si ifra deg hotellet slik at du kan oppgradere billettens kategori, eller nedgradere hotellet for å få en ekstra overnatting.  Du kan sette sammen opplevelsen slik du selv vil. 

2 timer
1-2 kampbilletter til 1 hjemmekamp Overnatting på hotellGavekortet kan benyttes til å kjøpe fotballbilletter til alle FC Barcelona, Real Madrid, Atelico Madrid og Espanyols hjemmekamper. Heriblant liga- og pokalkamper, og eventuelle europeiske kamper. Siden det er et gavekort kan du selv velge dato, kategori og antall personer.Alle kamper kan bli flyttet i henhold til fastsettelse av kampprogram og TV-avtaler. Vanligvis blir dato og tidspunkt bli fastsatt 2-4 uker før kampen.
Menn, kvinner og barn. Barn koster det samme som voksne.
Kampene blir fastsatt 2-4 uker. før kampdato, og spilles fra lørdag til mandag. Transport til /og i Spania er ikke inkludert. Vennligt merk, at det kan komme tillegg på enkelte kamper, dersom prisen på en enkelt billett er høyere enne gavekortets verdi.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk