2 millioner + har prøvd opplevelser våre

60 års bursdagsgave

Finn den perfekte 60 års bursdagsgave

Som 60-åring har de fleste nådd et punkt i livet hvor hygge står høyt på prioritetslisten. Man har kanskje også noen barnebarn å hygge med, og for mange vil jobben ha en lavere prioritet i denne delen av livet.

Det kan riktignok være vanskelig å finne den perfekte 60 års bursdagsgaven, da mange i denne alderen har alt de trenger. Derfor er en opplevelse opplagt å gi i 60 års bursdagsgave, og en god måte ikke bare å gi dem noe materielt som de likevel ikke har behov for.

En opplevelse vil sørge for at bursdagsbarnet alltid vil huske hva de fikk i 60 års bursdagsgave. Med nesten 100 ulike opplevelsesgavekort finner du helt sikkert den rette bursdagsgaven hos GO DREAM.

34 Varer

Hva skal man gi i 60 års bursdagsgave?

Uansett hvem det er du skal i 60 årsdag til, vil du kunne finne en opplevelsesgave hos oss. Du må først og fremst vurdere hvilken type 60-åringen er - vil han eller hun elske å slappe av med et velvære-opphold, eller er personen mer glad i gastronomiske opplevelser?

GO DREAM tilbyr også opplevelser med action eller eventyr. En tur i luftballong vil for eksempel være en uforglemmelig opplevelse for bursdagsbarnet. Det er også en gave som vil gjøre seg godt både til menn og kvinner - og er helt sikkert noe de ikke har prøvd før.

For mange menn vil opplevelser som ølsmaking eller golftrening uten tvil bli verdsatt som 60 års bursdagsgave. Hvis det derimot er et kvinnelig bursdagsbarn, vil det være en god idé å skjemme henne bort med en massasje eller et hotellopphold. Du kan også gi et åpent gavekort, så bursdagsbarnet helt selv kan velge sin 60 års bursdagsgave fra GO DREAMs store sortiment av opplevelser.

bottom: 140,