En hotelldrøm på Elite Hotels

Nyt en deilig opplevelse sammen

En hotelldrøm på Elite Hotels

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.555,-
kr.149
En hotelldrøm på Elite Hotels
Pris totalt: 1.555,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 17.02.2021
Payment icons
En hotelldrøm på Elite Hotels

Gi bort en ordentlig fin gave - en hotelldrøm på Elite Hotels

 

Elite Hotels er den fine svenske hotellkjeden som huser en stemningsfull atmosfære, hjemmehyggelig miljø og god service. Med denne opplevelsen for to får man muligheten til å sjekke inn på et av Elite Hotells finere rom og nyte en deilig opplevelse sammen.

 

Her kan dere lade batteriene og få en behagelig avkobling fra hverdagen. Kanskje utforsker dere hva byen har å tilby på dagen, spiser en deilig middag på restaurant på kvelden og avslutter med en drink på en bar. Etter en deilig dag kommer dere tilbake til behagelige senger som er redd opp med hvite og strøkne laken, slik at dere kan få en god natt søvn.

Neste dag starter med en ordentlig hotellfrokost på hotellets restaurant med alt hva en frokostbuffet kan tilby. Luftig eggerøre, sprø bacon, nystekte pannekaker eller rykende fersk kaffe?

 

Dette er den perfekte opplevelsen for dere som vil lade batteriene, oppdage nye steder og spise en deilig hotellfrokost. Velkommen til en herlig hotelldrøm!

 

*Utover overnatting i et fint hotellrom og frokost, kan det på utvalgte hoteller også inngå f.eks middag på kvelden eller en flaske vin på rommet. For mer informasjon logg inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no

Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
En overnatting for to personer i ett fint hotellrom. Det kan på visse hoteller også inngå f.eks en middag på kvelden eller en flaske vin på rommet.
For to personer.
En overnatting på et fint hotellrom og frokost. På utvalgte hoteller kan det også inngå f.eks middag på kvelden eller en flaske vin på rommet. For mer informasjon logg inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt