En hotelldrøm på Elite Hotels
Nyt en deilig opplevelse sammen
En hotelldrøm på Elite Hotels

Gi bort en ordentlig fin gave - en hotelldrøm på Elite Hotels.

 

Med denne opplevelsen får man muligheten til å sjekke inn på et av Elite Hotells finere rom, og nyte deres stemningsfulle atmosfære, hjemmehyggelige miljø og gode service.

 

Her kan dere lade batteriene og få en behagelig avkobling fra hverdagen. Kanskje utforsker dere hva byen har å tilby på dagen, spiser en deilig middag på restaurant på kvelden og avslutter med en drink på en bar. Etter en deilig dag kommer dere tilbake til behagelige senger som er redd opp med hvite og strøkne laken, slik at dere kan få en god natt søvn.

 

Neste dag starter med en ordentlig hotellfrokost på hotellets restaurant med alt en frokostbuffet kan tilby. Luftig eggerøre, sprø bacon, nystekte pannekaker eller rykende fersk kaffe?

 

Dette er perfekt for dere som vil lade batteriene, oppdage nye steder og spise en deilig hotellfrokost. Velkommen til en herlig hotelldrøm!

 

*Utover overnatting i et fint hotellrom og frokost, kan det på utvalgte hoteller også inngå f.eks middag på kvelden eller en flaske vin på rommet. For mer informasjon logg inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no

Totalt sett 37 fantastiske partnere
Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
En overnatting for to personer i ett fint hotellrom. Det kan på visse hoteller også inngå f.eks en middag på kvelden eller en flaske vin på rommet.
For to personer.
En overnatting på et fint hotellrom og frokost. På utvalgte hoteller kan det også inngå f.eks middag på kvelden eller en flaske vin på rommet. For mer informasjon logg inn med opplevelsesgavekortet ditt på godream.no

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3528

149,00
En hotelldrøm på Elite Hotels
1.555,-
kr.149
Pris totalt: 1.555,- Pris totalt:
Payment icons