Bli vektløs
Opp til 8 minutters vektløshet
Bli vektløs

 

Vektløshet er en opplevelse for livet - en opplevelse som ellers er reservert for astronauter og kosmonauter!

 

Ombord på en skreddersydd Boeing 727, G-Force One oppnås vektløshet ved at flyet gjør manøvrer kjent som såkalte parabelflyvninger hvor flyet følger en bane, litt som en berg-og-dalbane. Spesialtrente piloter utfører manøvrene og som passasjer opplever du ekte vektløshet. Det flys fra Florida, Las Vegas og San Jose.

 

Først flyr G-FORCE opp til horisonten på en høyde på 24.000 fot. Pilotene deretter begynner å trekke opp og gradvis øke vinkelen på flyet til omtrent 45 ° og når en høyde på 34000 fot. I løpet av denne "pull-up", vil passasjerene oppleve et trykk på 1,8 Gs. Under flyturen vil du oppleve vektløshet i opp til 8 minutter fordelt på 12-15 parabler. Hver parabel gir 20-30 sekunder vektløshet i kabinen hvor du er sammen med profesjonelle instruktører og andre deltakere.

 

G-Force One flyr i et FAA utpekt luftrom, som er omtrent 100 miles lang og 10 miles bred. 

 

En utrolig opplevelse venter deg når du svever i luften.

Ca 5 timer
Intro og orienteringFrokostFlytur opp i passende høyde og returIalt ca 8 minutters vektløshet (12-15 parabler)Foto og sertifikat
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Transport til & fra opplevelsen er ikke inkl. Sjekk egen forsikringsdekning, ikke inkl.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2312

149,00
Bli vektløs
51.000,-
kr.149
Pris totalt: 51.000,- Pris totalt:
Payment icons