En overnatting for to personer

 

Det finnes ikke et dårlig tidspunkt å reise på.

Kom deg opp fra sofaen og ut for å oppleve verden, med alt den har å by på! Ingen vet hva som venter deg når du går om bord på flyet …

Denne opplevelsesgaven gir deg nøkkelen til et hotellrom på ett blant flere tusen hoteller i hele verden, og utallige destinasjoner å velge mellom.

Uansett om du helst vil på strandferie, oppleve rikt kulturliv, se fantastisk landskap eller alt på en gang, så finnes det garantert et hotell som kan oppfylle ønskene dine.  Du bestemmer selv hvor du vil dra, så da gjenstår det bare å finne ut hvor ditt neste eventyr skal finne sted.

 

 

Du får én overnatting på dobbeltrom for 2, frokost er inkludert så dere får en god start på dagen. Så da er det bare å komme seg ut og oppleve noe nytt!

 

Slik fungerer det:

Bookingsiden fungerer akkurat som bookingsidene du allerede kjenner til.

Utvalget av hoteller varierer, og endres avhengig av hotellenes tilgjengelighet fra dag til dag.

Du kan finne hoteller over hele verden, og vi garanterer at du har flere hotellmuligheter å velge mellom enn med noe annet gavekort. Gavekortet gir deg nemlig adgang til tusenvis av hoteller med minimum 3 stjerner.

Dette gavekortet gjelder for én overnatting for 2 personer på et valgfritt hotell i verden. Mottakeren av gavekortet booker hotell samtidig med at vedkommende innløser gavekortet.

 

Det er utrolig enkelt å løse inn gavekortet:

1.       Etter at du har trykket på «Har du et gavekort?» øverst til venstre på siden, skal du bare skrive inn ID-nummeret og innløsningskoden fra gavekortet.

2.       Etter dette blir du sendt videre til bookingsiden, hvor du velger destinasjon og hotell.

3.       Etter at du har valgt hotell, klikker du videre på siden, og gjennomfører bookingen – uten ekstra kostnader.

 

 

4.       Når bookingen er gjennomført mottar du en bekreftelse på den mailadressen du oppga ved innløsingen. Ha en fin tur!

Dette gavekortet kan brukes på flere tusen hoteller i hele verden, til et varierende antall overnattinger. Antallet overnattinger er veiledende og er avhengig av hotellets utbudspriser. Prisene varierer i takt med sesong, ukedager og hotellets standard

 

 

Gavekortet er gyldig i 2 år fra kjøpsdato.
En overnatting for to personer i ett standardrom med frokost.
To personer.
Etter at du har aktivert gavekortet, vil du bli videresendt til vår bookingside.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3799

149,00
En overnatting for to personer
1.299,-
kr.149
Pris totalt: 1.299,- Pris totalt:
Payment icons