0
AKTIVER GAVEKORT GRATIS BYTTE KUNDESERVICE VANLIGSTE SPØRSMÅL OM OSS OPPRETT KONTO BLI PARTNER PARTNER LOGG INN
Wellness, spa & massaje

Gavekort på velværeopplevelser

Kjøp en avslappende gave til en du bryr deg om, eller skjem bort deg selv med ultimat avslapning, med et velvære-gavekort fra GO DREAM. Vi tilbyr mange forskjellige velværeopplevelser, alt fra velvære-opphold til lekker spa og massasje. Gavekortene egner seg perfekt som vertinnegaver, bursdagsgave eller hvis du vil skjemme bort en venninne.

Om du ønsker å få løsnet opp i muskler og ledd, få hudpleie eller avslappende aromaterapi, finner du helt sikkert det riktige gavekortet på velvære her på siden.

7 Opplevelser
Klassisk massasje deluxe
Klassisk massasje deluxe
990,-
Fiskespa med Garra Rufa-fisk
Fiskespa med Garra Rufa-fisk
300,-
Fantastisk fotmassasje
Fantastisk fotmassasje
300,-
Sjokolademassasje
Sjokolademassasje
950,-
Honningmassasje
Honningmassasje
950,-
Yummy Tummy for gravide
Yummy Tummy for gravide
690,-
Ølspa i Tsjekkia
Ølspa i Tsjekkia
1.050,-

Husk velvære i hverdagen

Velværeopplevelser er ofte noe som blir spart vekk i en travel hverdag. Dette er ikke ensbetydende med at vi ikke har lyst, men ofte fordi vi enten ikke føler vi har tid eller penger til det. Det er riktignok én ting som er verdt å huske på; Du må aldri glemme deg selv.

Så snart du har klikket “kjøp” på din velværeopplevelse, vil en følelse av lettelse strømme inn over deg, for det er en deilig følelse å skjemme bort seg selv, og en man absolutt ikke skal undervurdere.

I en verden hvor mange av oss klatrer karrierestigen, må man huske å få koblet av. Det kan du blant annet gjøre med en dag som kun har fokus på velvære. Som minimum bør du dedikere én dag i måneden til å gjøre akkurat det du har lyst til. Det vil uten tvil bidra positivt til din hverdag.

Velvære er et vidt begrep, men betyr grunnleggende å oppretholde en god helse ved å være i harmoni med seg selv. Det er noe vi alle kan relatere til, og noe alle burde strebe etter å oppnå.

Velvære har faktisk blitt så populært at mange arbeidsplasser har begynt å innføre det, for eksempel i form av billig massasje i arbeidstiden eller tilbud på medlemskaper i treningssentre.

Hos GO DREAM har vi utallige pakker med gavekort på velværeopplevelser, uansett om du vil finne en velværepakke til deg selv eller en av dine kjære.


Velvære-gavekort: skjem bort deg selv eller andre

Vi kan tilby luksusbehandlinger til både ansiktet og kroppen, så du kan velge akkurat det du trenger. Vi har i tillegg både enkelt-behandlinger og opphold, hvor du får skjemt bort alle sansene. Vår luksus-ansiktsbehandling er utrolig avstressende og samtidig forebyggende for huden din. En dyktig kosmetolog vil bruke akkurat de produktene som passer til huden din, kombinert med en avslappende ansiktsmassasje og deilig hodebunnsmassasje. Et perfekt velvære-gavekort til deg selv eller til en venninne, kjæreste eller mor. Vi har også andre avslappende velværeopplevelser, som en deilig dyptgående massasje eller massasje med hotstones. Har du lyst til å sette av en hel helg, kan du også få et lekkert velværeopphold på The Lodge i Sverige. Her vil helgen foregå i ditt tempo, og du har fri adgang til spaavdelingen. Et velværeopphold er en veldig god måte å få en velværeopplevelse som du kan dele med en annen. Dra avsted med din beste venninne, mor eller partner og nyt en deilig, avstressende helg sammen.