Wellness

Gi et gavekort på avslappende opplevelser

Leter du etter velvære til deg selv eller en, du er glad i? Hos GO DREAM kan du finne et svært utvalg av ulike gavekort på wellness oppevelser, hvor du kan få hudpleie, ansiktsbehandlinger, manikyr og pedekyr eller avslappende massasjer. Et wellness gavekort er den opplagte gaven å gi i bryllupsgave, bursdagsgave eller til en person, som bare fortjener noe velvære.

Kvinne

Mange av wellness opplevelsene er oppagte til kvinner. Gi for eksempel en deilig manikyr eller sminkekurs til en, som trenger å få hjort noe ekstra for seg selv. Eller kanskje gavekortet til Yummy Tummy til en gravid kvinne som fortjener det.

Mann

Kjenner du en mann som trenger avslapping, er et gavekort på en klassisk massasje opplagt å gi, akkurat som en deilig fotmassasje, som vil bli verdsatt av de fleste.

Par

Wellness er noe som kan nytes som par. Vil du gi bort en uforglemmelig gave til partneren din eller gjøre noe ekstra godt for et par, du kjenner, kan et wellness og spa ophold på The Lodge i Sverige være en deilig gave. Må det være en mer spesiell opplevelse, kan dere prøve ølspa i Tsjekkia.

17 Varer

Finn velvære opplevelser her. Vi sender gavekortet i flott gaveboks hjem til deg eller direkte til mottaker etter ditt ønske. Eller velg e-gavekort med levering på få minutter. 2 års gyldighet og gratis bytte. Kjøp opplevelsesgavekort her.