Wellness

Gi et gavekort på avslappende opplevelser

Leter du etter velvære til deg selv eller en du er glad i? Hos GO DREAM kan du finne et stort utvalg av ulike gavekort på oppevelser innen velvære, hvor du kan få hudpleie, ansiktsbehandlinger, manikyr eller avslappende massasjer. Et wellness-gavekort er den opplagte gaven å gi i bryllupsgave, bursdagsgave eller til en person som bare fortjener litt avslapning.

17 Varer

Finn velvære opplevelser her. Vi sender gavekortet i flott gaveboks hjem til deg eller direkte til mottaker etter ditt ønske. Eller velg e-gavekort med levering på få minutter. 2 års gyldighet og gratis bytte. Kjøp opplevelsesgavekort her.


Kvinne

Mange av wellness-opplevelsene er opplagte til kvinner. Gi for eksempel en deilig manikyr eller sminkekurs til en som trenger å få gjort noe ekstra for seg selv. Eller kanskje gavekortet til Yummy Tummy til en gravid kvinne som fortjener det.


Mann

Kjenner du en mann som trenger avslapping, er et gavekort på en klassisk massasje opplagt å gi, akkurat som en deilig fotmassasje, som vil bli verdsatt av de fleste.


Par

Wellness er noe som kan nytes som par. Vil du gi bort en uforglemmelig gave til partneren din, eller gjøre noe ekstra hyggelig for et par du kjenner, kan et wellness- og spaopphold på The Lodge i Sverige være en deilig gave. Hvis det skal være en mer spesiell opplevelse, kan dere prøve ølspa i Tsjekkia.