0
AKTIVER GAVEKORT GRATIS BYTTE KUNDESERVICE VANLIGSTE SPØRSMÅL OM OSS OPPRETT KONTO BLI PARTNER PARTNER LOGG INN
Massasje og spa

Kjøp gavekort på lekre massasje- og spaopplevelser

Massasje- og spaopplevelser er det beste du kan gi deg selv. Det er desverre noe de fleste av oss nedprioriterer i vår travle hverdag, men det er ikke særlig lurt. Det er nemlig godt for både kropp og sjel å prioritere en massasje i ny og ne.

Noen nedprioriterer å skjemme bort seg selv fordi de ikke føler de har tiden til det, mens det ved andre er budsjettet som er litt trangt. Derfor er massasje- og spaopplevelser den perfekte gave til den travle kvinne eller mann som har det med å glemme seg selv i forbifarten. På den måte blir de nemlig “tvunget” til å komme avsted.

Se vårt store utvalg av gavekort til massasje og spa nedenfor.

9 Opplevelser
Klassisk massasje deluxe
Klassisk massasje deluxe
990,-
Fantastisk fotmassasje
Fantastisk fotmassasje
300,-
Fiskespa med Garra Rufa-fisk
Fiskespa med Garra Rufa-fisk
300,-
Sjokolademassasje
Sjokolademassasje
950,-
Fabelaktig fotbehandling
Fabelaktig fotbehandling
750,-
Body Ritual
Body Ritual
950,-
Yummy Tummy for gravide
Yummy Tummy for gravide
690,-
Honningmassasje
Honningmassasje
950,-
Ølspa i Tsjekkia
Ølspa i Tsjekkia
1.050,-

Massasje- og spaopplevelser hjelper med å beholde en god helse. Med gavekort til wellness får du nemlig mulighet for bare å ta imot, fokusere på din egen velvære og stresse ned.

Flere større selskaper har forstått viktigheten av en god dyptgående massasje, og gir medarbeidere mulighet for massasje i arbeidstiden. Er ikke din arbeidsplass en av dem, eller vil du skjemme bort en du er glad i, kan du finne et stort utvalg av massasje- og spaooplevelser hos oss.


Massasjeopplevelser er godt for helsen

En god massasje er ikke kun tenkt som avslapning, men har også en masse andre gode effekter. Ordet massasje betyr faktisk “å elte metodisk for å helbrede lidelser”. Derfor gir det også mening at det er en god metode for å opnå en god helse. En deilig dyptgående massasje kan også motvirke stress, senke blodtrykket og øke blodsirkulasjonen. Massasjen er selvfølgelig også eminent til å løsne spenninger og lindre de smerter man måtte ha. Man skal riktignok aldri nedprioritere massasje bare fordi man ikke har vondt noen steder. Massasje er også godt som et forebyggende middel, og man skal derfor ikke vente med å dra til massør av den grunn. Vi har utallige massasjeopplevelser, uansett om du vil ha en hotstone-massasje, dypgående massasje eller en alternativ sjokolademassasje til deg selv eller en du er glad i. Ved en hotstone-massasje vil massøren, samtidig med massasjen, bruke lavasten til å fjerne spenninger fra kroppen din. Varmen fra stenene trenger langsomt og dypt inn i musklene, og du vil tydelig kunne merke hvordan spenningene dine løsnes. Ved vår sjokolademassasje vil det også brukes lavasten, men som navnet antyder, også sjokolade til massasjen. Sjokolade har nemlig en fantastisk beroligende effekt på huden. Du kan også finne den alminnelige dyptgående massasjen, hvor massøren vil skreddersy behandlingen til den enkeltes behov. Uansett hvilken type massasje du har lyst på, kan du uten tvil finne den i vårt store utvalg av massasjeopplevelser.


Spaopplevelser er gode for kropp og sjel

Å være på spa har mange gode effekter for både kropp og sjel. Det skyldes en kombinasjon av de trykkende og masserende effekter, samt impulsene av varme og kulde. Å være på spa hjelper også med å fjerne væskeopphopninger og gjøre ledd og muskler smidigere, fordi vannet gjør muskelfibrene dine myke og låser opp stive ledd. Du skal til gjengjeld ikke dra på spa rett før du skal noe viktig. Varmt vann gjør deg nemlig døsig, så du må ha muligheten til å kunne gå hjem i seng hvis det skulle bli nødvendig. Vi har heldigvis et stort utvalg av spaopplevelser, både i form av velværeopphold eller enkle opplevelser.


Hvor kan jeg bruke gavekort til massasje eller spa?

Massasjegavekort og gavekort til spa-opplevelser fra GO DREAM kan brukes i mesteparten av Norge. Gavekortene kan benyttes i flere store byer, og i de største byene som Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Skien og Larvik finnes det flere steder hvor man kan få en deilig massasje og en lekker spa-behandling.

Foruten Norge, kan du også kjøpe opplevelsesgavekort til massasje og spa som kan benyttes i Sverige og Tsjekkia.

Her på siden finner du en lang rekke gavekort til massasje og spa til kvinner, menn og gravide. Så kjøp en opplevelse hvor du skjemmer bort deg selv eller en du bryr deg om.