• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Tivoli Familiepakke

Ta familien med i Tivoli i København

Tivoli Familiepakke

Tilgjengelighet: På lager

1.099,-
Pris totalt: 1.099,-
kr.1.099
Tivoli Familiepakke
Pris totalt: 1.099,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Tivoli Familiepakke

Ta familien eller venner med i Tivoli i København – dette gavekortet gir dere en super opplevelse: fri adgang til Tivoli for fire personer og turpass til to personer.

Tivoli i København er Danmarks mest besøkte turistattraksjon. Den gamle hagen Tivoli ligger mitt i sentrum, og har historie helt bak til 1843. Det 82717 kvadratmeter store området reservert alle som vil ha det morsomt! Aktivitetstilbudet er også enormt:

Karuseller, berg- og dalbane, pariserhjul, radiobiler, lykkeboder, show og teater, massevis av restauranter med alt fra hotdogs til gourmet. Tivoli i København er noe helt særlig og har en nesten magisk stemning. Etter mørkets frembrudd er Tivoli enda mere fantastisk. Nyt hvordan de mange lykter og lamper lyser den gamle have opp på forunderlig vis, og opplev hvordan lyset leker i springvannets glitrende dråper.

Med Tivoli Familiepakke får hele familien en opplevelse, opplagt også for besteforeldre som ønsker en opplevelse sammen med barnebarna.

Tivoli er åpen hele sommerhalvåret fra mai-september. I oktober åpnes igjen for halloween og i desember er Tivoli pyntet opp med alt du kan tenke deg av nisser, julehjerter og julebodene frister med lekkerier.

Tivoli har noe for alle – alt fra vilde forlystelser til en avslappende opplevelser. Uansett hva dere gjør får dere en deilig opplevelse. 

 

En dag
Entré for 4 personer Turpass til 2 personer
Gjelder for 4 personer med mindre annet fremgår av gavekortet.
Bemerk at noen forlystelser stiller krav om høyde og fysikk.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk