The Lodge - svensk gourmet & spa
Ekte idyll og luksus

Omkring The Lodge - svensk gourmet & spa

The Lodge er et av Sør-Sveriges mest sjarmerende hoteller. Hotellet ligger mitt i den flotte naturen i Skåne kun 3 mil fra Malmø og byr på utsikt over det vakre, rolige og spesielle svenske skoglandskapet.

 

Det første dere møter på The Lodge er den spesielle New England stilen som hotellet er bygget i og skaper den perfekte rammen for denne avslappende og fantastisk romantiske opplevelsen for to.  

Etter at dere har sjekket inn på ett av de hyggelige dobbeltrommene blir dere budt på Afternoon Tea i loungen. Senere på ettermiddagen venter spa-avdelingen med ekte svensk badstuestemning, utendørs jacuzzi og en fantastisk utsikt er noen av ingrediensene.

Om kvelden serveres en fantastisk 4-retters gourmetmiddag i restauranten.

Kos dere med en god kop kaffe eller te i den hyggelige loungen og slapp av i sofaene foran peisen. Er været bra og sesongen den rette er utendørs loungen med 4 mil utsikt et naturlig valg.

Efter en deilig natt i de vakre omgivelsene serveres en god og mettende frokostbuffé i restauranten før utsjekk og avreise.

 

En perfekt opplevelse for 2 - for eksempel til brudeparet eller kjæresteparet.

 

godt å vite

Varighet:
1 natt fra lørdag-søndag
Inkludert:
* Overnatting i dobbeltrom * Afternoon Tea* Inngang til SPA avd. inkl. lån av håndkle, badekåpe, tøfler, frukt, juice, vann, kaffe & te.* 4-retters gourmetmiddag* frokostbuffe
Gyldig for:
2 personer.
Viktig info:
Man kan booke SPA behandlinger hjemmefra samtidig med booking av oppholdet og få rabatt.

Tidligere anmeldelser

Mille Nadine Olstav
Fantastisk avslappende opplevelse med mannen min

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 4.479,-
kr.149
The Lodge - svensk gourmet & spa
Pris totalt: 4.479,- Pris totalt:
Payment icons