Thai matkurs - INAKTIV

Bli ekspert på Asias fineste kjøkken

Thai matkurs - INAKTIV

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Thai matkurs - INAKTIV

Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper.

Kjenner du noen som fortjener en fin kveld med godt humør og kulinariske opplevelser? En person med en forkjærlighet for god mat, men også kunne gjøre med å få bedre matlaging ferdigheter?

Denne opplevelse er for ham eller henne som elsker tapas, men aldri lært å gjøre det selv og gir deg (eller en heldig gave mottakere) muligheter til å utvide dine kulinariske horisonter og sosialisere i godt selskap.

Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags thaimad, og hvordan det perfekte thaimåltid sammensættes. Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene.

Kokkeskolen sluttes selvfølgelig af med spisning af den fantastiske mad, der er blevet lavet i løbet af aftenen.

Ca. 4 timer
Inspirerende thai-matkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning.Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt