• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Thai matkurs

Bli ekspert på Asias fineste kjøkken

Thai matkurs

Tilgjengelighet: På lager

1.250,-

* Påkrevde felt

Pris totalt: 1.250,-
kr.1.250
Thai matkurs
Pris totalt: 1.250,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Thai matkurs

Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper.

Kjenner du noen som fortjener en fin kveld med godt humør og kulinariske opplevelser? En person med en forkjærlighet for god mat, men også kunne gjøre med å få bedre matlaging ferdigheter?

Denne opplevelse er for ham eller henne som elsker tapas, men aldri lært å gjøre det selv og gir deg (eller en heldig gave mottakere) muligheter til å utvide dine kulinariske horisonter og sosialisere i godt selskap.

Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.

På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags thaimad, og hvordan det perfekte thaimåltid sammensættes. Menyen tar for seg noen av de mest typiske thairettene; Vårruller, både ferske og friterte, Tom Ka Gai-suppe, Satai med kylling og peanøttsaus, And i rød currysaus og Fiskekaker, bare for å nevne noen av kursrettene.

Kokkeskolen sluttes selvfølgelig af med spisning af den fantastiske mad, der er blevet lavet i løbet af aftenen.

Ca. 4 timer
Inspirerende thai-matkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk