• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Tapas matkurs

Matlagingskurs for alle

Tapas matkurs

Tilgjengelighet: På lager

1.250,-

* Påkrevde felt

Pris totalt: 1.250,-
kr.1.250
Tapas matkurs
Pris totalt: 1.250,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Tapas matkurs

Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende.

Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Tapas er spansk og kommer fra ordet tapar, som betyr "å dekke over" eller "å dekke til". Sier man una tapa betyr det "et lokk".

Opprinnelsemyten til tapas forteller om at man plasserte en liten brødskive på toppen av sherryglassene for å forhindre at fluene rotet seg nedi. Ingen liker vel fluer i sherryen sin. Senere ble det funnet opp masse småretter som passet på brødskivene.

I dag finnes det et vell av småretter - ikke alle passer på en brødskive som balanserer på et sherryglass, men de smaker utmerket.

Opplevelsen er for ham eller henne som elsker tapas, men aldri lært å gjøre det selv.

På kurset læres hvordan det perfekte tapasmåltid sammensættes. Her får deltagerne bryne seg på tilberedning av i overkant 20 småretter.

Det er mye matlæring for pengene!

Ca. 4 timer
Inspirerende tapas-matkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset. Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk