Tapas matkurs INAKTIV

Matlagingskurs for alle

Tapas matkurs INAKTIV

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Tapas matkurs INAKTIV

Å spise tapas er herlig uformelt og inkluderende.

Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

 

Tapas er spansk og kommer fra ordet tapar, som betyr "å dekke over" eller "å dekke til". Sier man una tapa betyr det "et lokk".

Opprinnelsemyten til tapas forteller om at man plasserte en liten brødskive på toppen av sherryglassene for å forhindre at fluene rotet seg nedi. Ingen liker vel fluer i sherryen sin. Senere ble det funnet opp masse småretter som passet på brødskivene.

I dag finnes det et vell av småretter - ikke alle passer på en brødskive som balanserer på et sherryglass, men de smaker utmerket.

 

Opplevelsen er for ham eller henne som elsker tapas, men aldri lært å gjøre det selv.

På kurset læres hvordan det perfekte tapasmåltid sammensættes. Her får deltagerne bryne seg på tilberedning av i overkant 20 småretter.

Det er mye matlæring for pengene!

Ca. 4 timer
Inspirerende tapas-matkurs med rutinert kokk, hvor du selv lager 96% av det praktiske. Oppskrifter og hyggelig veiledning. Når maten er ferdig etter al tilberedning nytes god selvlaget mat.
Dette er opplevelsen for hobbykokker, huskokker og andre som elsker å lage mat, og som har lyst til å lære mere om mat og matlaging. Man trenger ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.Gavekort gjelder for 1 person, men kan kjøpes til flere (velg ved kjøp av gavekort)
Kursene tilbys fortløpende på ulike datoer. Kurset foregår i grupper med andre.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt