• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Tapas for 2

Tapas for 2

Tilgjengelighet: På lager

699,-
Pris totalt: 699,-
kr.699
Tapas for 2
Pris totalt: 699,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Tapas for 2

Glad i Spania og spansk mat?

Tapas er små lækre og fristende delikatesser, laget akkurat etter den spanske kjøkkentradisjonen.

Ordet Tapas betyr opprinnelig ”å dekke over” og skriver seg fra den noe udelikate tradisjonen med å dekke til sherry aperitiffen med en brødskive for å holde fluene ute av drinken. Etter hvert utviklet dette seg til smakfulle forretter plassert oppå brødskiven til nytelse før måltidet. Norske Tapas minner mer om den engelsk- amerikanske versjonen hvor forretter er blitt til et stort utvalg småretter, både varme og kalde og fås i utrolige variasjoner.

Rettene serveres i små skåler med et svært udvalg, slik at dere kan aktivere alle smaksløkene deres og bli guidet rundt alle hjørnene av det spanske kjøkkenet.
Prøv for eksempel den klassiske kalde tomatsuppen Gazpacho, Calamares a la Romana (stekt blekksprut) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvitløk) - eller kanskje Pimientos Rellenis con Queso (rød paprika med ostefylling? Kos dere i hyggelig omgivelser med deilig hjemmelaget tapas, der smaker som den ekte spanske "mama" ville lage det. Med denne opplevelsen kan du ta med en venn til en lokal restaurant i Norge, som serverer den deiligste tapas i en koselig atmosfære som gir den helt riktige spanske stemningen.

Du kan også gi bort gaven til en, du vet er glad i lækkert spansk mat - og kanskje liker å drikke en deilig vin til maten?

Velbekomme – eller som di sier i Spania: Buen Provecho!

Tiden det tar å spise deilig tapas
Tapasmeny for 2 personerNogen steder er drikke inkludert - dette er spesifisert i bookinginformasjonen, når gavekortet er kjøpt
Alle som er glad i lækre spanske tapas
Bordbestilling kan være obligatorisk - dette er spesifisert i bookinginformasjonen, når gavekortet er kjøpt
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk