Tapas for 2

Tapas for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 699,-
kr.149
Tapas for 2
Pris totalt: 699,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 17.02.2021
Payment icons
Tapas for 2

Glad i Spania og spansk mat?

Tapas er små lækre og fristende delikatesser, laget akkurat etter den spanske kjøkkentradisjonen.

Ordet Tapas betyr opprinnelig ”å dekke over” og skriver seg fra den noe udelikate tradisjonen med å dekke til sherry aperitiffen med en brødskive for å holde fluene ute av drinken. Etter hvert utviklet dette seg til smakfulle forretter plassert oppå brødskiven til nytelse før måltidet. Norske Tapas minner mer om den engelsk- amerikanske versjonen hvor forretter er blitt til et stort utvalg småretter, både varme og kalde og fås i utrolige variasjoner.

Rettene serveres i små skåler med et svært udvalg, slik at dere kan aktivere alle smaksløkene deres og bli guidet rundt alle hjørnene av det spanske kjøkkenet.
Prøv for eksempel den klassiske kalde tomatsuppen Gazpacho, Calamares a la Romana (stekt blekksprut) eller Pollo al Ajillo (kylling med hvitløk) - eller kanskje Pimientos Rellenis con Queso (rød paprika med ostefylling? Kos dere i hyggelig omgivelser med deilig hjemmelaget tapas, der smaker som den ekte spanske "mama" ville lage det. Med denne opplevelsen kan du ta med en venn til en lokal restaurant i Norge, som serverer den deiligste tapas i en koselig atmosfære som gir den helt riktige spanske stemningen.

Du kan også gi bort gaven til en, du vet er glad i lækkert spansk mat - og kanskje liker å drikke en deilig vin til maten?

Velbekomme – eller som di sier i Spania: Buen Provecho!

Tiden det tar å spise deilig tapas
Tapasmeny for 2 personer. Nogen steder er drikke inkludert - dette er spesifisert i bookinginformasjonen, når gavekortet er kjøpt
Alle som er glad i lækre spanske tapas
Bordbestilling kan være obligatorisk - dette er spesifisert i bookinginformasjonen, når gavekortet er kjøpt

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt