Sushi for 2

Sushi meny for 2 personer

Sushi for 2

Lagerstatus: På lager

149,00
Fjernet produkt
Payment icons
Sushi for 2

De står klar på rekke og rad. De er rullet i tang, minimalistisk pyntet og fulle av smak. Vekk smaksløkene med vakker, fersk sushi fra det tradisjonelle japanske kjøkken.

Nyt en lekker sushimiddag fra det tradisjonelle japanske kjøkken. Sushi tilberedes alltid med helt friske råvarer fulle av smak. Sushi smaker ikke bare godt, men det er også en utrolig flott matrett. Derfor er denne sushimiddagen en annerledes middagsopplevelse som tilfredsstiller på øyne og smaksløker.

Nyt en sushi meny av høyeste kvalitet med fokus på å gi gjestene en helt spesiell middagsopplevelse.

Menyen varierer fra sted til sted, men alle steder vil være av samme gode standard og tilby for eksempel nigiri, uramaki og futomaki. Antallet av spisesteder utvides løpende.

Nyt en deilig kveld i hverandres selskap med en sushimiddag for 2 personer. Velbekomme!

Tiden det tar å virkelig nyte sushi
Sushi meny for 2 personerPå utvalgte restauranter er også ett glass vin eller øl per person inkludert
2 personer
Ved booking vil menyer og antall retter inkl. i opplevelsen fremgå under hver enkelt restaurant/spisesteder. Meny, åpningstider, ukedager, osv. varierer fra spisested til spisested. *) Vær oppmerksom på at drikkevarer ikke er inkl. medmindre det er spesifikt angitt i bookinginformasjonen som du har adgang til når du logger inn med gavekortet. Salg, skjenking eller utlevering av alkoholholdig drikk må ikke skje til noen som er under 18 år

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt