• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Sublim Ferrari Weekend

Kjør Ferrari på hjemmebane i Italia

Sublim Ferrari Weekend

Tilgjengelighet: På lager

33.650,-
Pris totalt: 33.650,-
kr.33.650
Sublim Ferrari Weekend
Pris totalt: 33.650,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Sublim Ferrari Weekend

De fleste drømmer bare om å prøve å kjøre en Ferrari, men tenk hvis du fikk kjøre en Ferrari på de svingete italienske veiene?

Her tar du svingene med gassen i bunn. Og du kan gi drømmen krydder i form av ikke bare en, men flere Ferrari-modeller - en 355, 360 eller til og med en Testarossa.

En hel helg i de makeløse hestekrefters tegn – Det kaller vi Sublim Ferrari Weekend. 

Du blir en del av en gruppe som kjører en tur i en av Ferrariene hver. Efter turen bytter dere, så ingen blir snytt. Det er en helt unik opplevelse som venter deg, og sjansen for en gjentakelse er minimal. På de stille veiene i Ferrariens hjemland får du virkelig kjenne hva den er bygget til.

En helg
2 overnattinger på 4 stjernet hotell i Lombardia inkl. frokost og middag hver dag. Kjøre et utvalg av Ferrarier. Omfattende forsikringsdekning. Transport til og fra flyplass. Teknisk support på alle rutene i back up bil.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Instruksjonen foregår på engelsk (eller italiensk) Deltakere skal ha gyldig førerkort for personbil. Flybillett til og fra Italia er ikke inkludert i prisen.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk