Sublim Ferrari Weekend
Kjør Ferrari på hjemmebane i Italia
Sublim Ferrari Weekend

De fleste drømmer bare om å prøve å kjøre en Ferrari, men tenk hvis du fikk kjøre en Ferrari på de svingete italienske veiene?

Her tar du svingene med gassen i bunn. Og du kan gi drømmen krydder i form av ikke bare en, men flere Ferrari-modeller - en 355, 360 eller til og med en Testarossa.

En hel helg i de makeløse hestekrefters tegn – Det kaller vi Sublim Ferrari Weekend. 

Du blir en del av en gruppe som kjører en tur i en av Ferrariene hver. Efter turen bytter dere, så ingen blir snytt. Det er en helt unik opplevelse som venter deg, og sjansen for en gjentakelse er minimal. På de stille veiene i Ferrariens hjemland får du virkelig kjenne hva den er bygget til.

En helg
2 overnattinger på 4 stjernet hotell i Lombardia inkl. frokost og middag hver dag.Kjøre et utvalg av Ferrarier.Omfattende forsikringsdekning.Transport til og fra flyplass.Teknisk support på alle rutene i back up bil.
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
Instruksjonen foregår på engelsk (eller italiensk) Deltakere skal ha gyldig førerkort for personbil. Flybillett til og fra Italia er ikke inkludert i prisen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2266

149,00
Sublim Ferrari Weekend
33.650,-
kr.149
Pris totalt: 33.650,- Pris totalt:
Payment icons