Smaking

Gavekort på smaking av øl, vin, whisky, champagne eller mat

Er det en bestemt type mat eller drikke du er spesielt interessert i, eller er det noe du gjerne vil bli litt klokere på? Så vil et opplevelsesgavekort til en av våre mange smakingsopplevelser være en perfekt gave til deg selv eller noen du er glad i.

Med et gavekort fra GO DREAM kan du komme deg ut og smake alt fra deilig øl til lekker gastronomi i Oslo. Med et gavekort til forskjellige smakinger kan du bli mye klokere på smaksnyanser, mens du skjemmer bort smaksløkene dine.

5 Varer

Her på siden finner du en lang rekke smaksopplevelser som vil være gode gaveidéer til han eller hun som liker øl, vin, sjokolade eller mat, og som kunne trengt en overraskelse. Gi et gavekort til en smaksopplevelse hvor det kan smakes på god vin og mat, øl eller deilig sjokolade. Vi tilbyr som alltid gratis bytte, så passer ikke opplevelsen helt til den heldige mottakeren, kan den alltids byttes til en annen opplevelsesgave på hjemmesiden vår. Alle våre gavekort til våre opplevelsesgaver har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato.

*