0
AKTIVER GAVEKORT GRATIS BYTTE KUNDESERVICE VANLIGSTE SPØRSMÅL OM OSS OPPRETT KONTO BLI PARTNER PARTNER LOGG INN
Gourmet

Gavekort til en gourmetopplevelse

Er du på utkikk etter en gave til en som setter pris på en gourmetmiddag? Da har du kommet til riktig sted. Et godt og minneverdig måltid er en kjempegod gave til en du er glad i, da det er noe som dere kan oppleve sammen. Vi har et stort utvalg av gourmetopplevelser som vil skjemme bort smaksløkene dine.

Om det skal være dine egne smaksløker som skal skjemmes bort eller noen du bryr deg om sine, så finner du den helt rette gourmetopplevelsen her på siden. Et gavekort til en gourmetmiddag vil være en opplagt gave, uansett om du leter etter en bursdagsgave, bryllupsgave eller en annerledes julegave.

0 Opplevelser

Gi et gourmet-gavekort til matelskeren

Gourmetmat skal oppleves i selskap med andre, og derfor er de fleste av våre gavekort til to eller flere personer. Vårt store utvalg av gourmetopplevelser gir deg mulighet til å prøve litt forskellig.

Vi har for eksempel en annerledes middagsopplevelse, hvor du får gourmetsmakninger kombinert med en tur i Oslo. Her blir du tatt med på en gourmettur i byen, og får smake på lokale, organiske og ekte norske retter.

Hvis du heller vil nyte maten på ett sted, kan en god middag for to være den rette gaven. Her får du flere retter med god vin, og masse hygge.

Er du interessert i hvordan maten lages, kan vi også ta deg med på matkurs for matelskere, hvor du kan oppleve tilberedningen på nærmeste hold, og selv lære hvordan du lager det. Du vil selvfølgelig også få lov til å smake på varene og nyte måltidet mot slutten av kurset.

Vil du gjerne unne deg selv eller en du kjenner et gavekort til en gourmetopplevelse? Så ta en titt på vårt utvalg av gourmetmiddager og kulinariske opplevelser.


Lær mer om gourmetmat

Vil du gjerne vite mer om lekker mat og drikke, vil et opplevelsesgavekort til en av våre mange smakninger og kurs være opplagt. Her kan man smake på blant annet lekker øl eller vin, eller lære hvordan man lager fylt sjokolade fra bunnen eller brygger sin egen øl.