Slottsopphold i Danmark for 2 personer
Romantisk opphold på et historierikt slott
Slottsopphold i Danmark for 2 personer

Et deilig opphold på et slott med sjel og sjarm. Broholm Slott er et historisk interessant sted, og har gjennom mer enn 700 år vært nært forbundet med de adelige slektene Sehested og Ulfeldt. Ryktet sier også at HC Andersen muligens ble født på slottet.

 

Nå kan du og din partner komme helt tett på historiens vingesus og nyte et sjarmerende opphold på Broholm Slott. Deres opphold varer en overnatting, og ved ankomsten får dere kaffe og te med hjemmelaget bakst. Deretter kan dere slappe av og nyte slottshagen eller gå på oppdagelsesferd på slottet, før dere blir skjemt bort med en femretters kveldsmeny.

 

Etter maten er det kaffe eller te med noe søtt til, og så kan dere falle til ro i deres flotte dobbeltrom. Neste morgen kan dere nyte en lekker morgenbuffet før dere drar hjem igjen – et eventyr rikere.

En overnatting
Kaffe/te med hjemmebakte kaker ved ankomst. Velkomstdrink. 5-retters kveldsmeny (etter kokkens valg). Kaffe/te med tilbehør. Overnatting i sjarmerende dobbeltrom. Morgenbuffé (serveres mellom 08.00-10.00)
Gyldig for to personer

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3659

149,00
Slottsopphold i Danmark for 2 personer
4.299,-
kr.149
Pris totalt: 4.299,- Pris totalt:
Payment icons