Skredkurs
Skredkurs

Dette er et skredkurs for deg ønsker å få bedre kunnskap om skred og lære mer om veivalg i bratt terreng med ski på bena.

Instruktørene/veilederne som leder disse kursene har den høyeste sertifiseringen i tillegg til solid erfaring og er lokalkjent i området vi benytter under kurset.

 

Dette kurset har som mål å forberede deg på hva du kan møte og må forholde deg til i alpine områder. Sentrale tema vil være trygg ferdsel i bratt snø, trygge vegvalg og skredvurderinger.

Under skredkurset bor vi i hytte rett under skogshorn. Hytta ligger fantastisk til i forhold til muligheter til å gjøre skredvurderinger og turene vi planlegger.

Dette kurset har som mål å forberede deg på hva du kan møte og må forholde deg til i alpine fjellområder.

 

Sentrale temaer vil være trygg ferdsel i bratt snø, trygge veivalg og skredvurderinger, kameratredning fra skred, bratthetsvurdering, skredvarsling og praktisk bruk og tilnærming til denne, bruk av elektronisk skredsøkerutstyr, bruk av stegjern og isøks hvis det blir nødvendig.

Kurset går over 4 dager og kombinerer toppturer på ski med skredlære og vegvalg i brattere terreng. På turen legges det opp til toppturer i spennende terreng og områder som krever relevante vurderinger. Dere kommer til å gå toppturklassikere i Hemsedal under kurset, og du vil derfor lære hvordan man må gjøre praktiske skredvurdering under topptur/bratt lende. Kurset går i alpint lende og du bør derfor ha gode skiferdigheter.

 

Etter kurset får deltagerne med seg metodesett som beskriver metodene som er brukt under kurset. Hvis man ikke har eget ustyr kan dette leies.

Den perfekte opplevelsen for personen som er glad i naturen, høyder, fjell og å lære seg nye kunnskaper innen for klatring.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Utlevelser / Klatrekompaniet

Oslo
Tilpassing og bruk av utstyr, turplanlegging, orientering og bruk av kart, skiteknikk, snøkjennskap, skrelære, kameratredning og bruken av digital sender-/mottager-utstyr, søk med søkestang, og utgraving, bratthetsvurderinger, identifisering av terrengformasjoner, gå og kjøremønster, linjevalg og kommunikasjon, guiding i fjellet

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3186

149,00
Skredkurs
4.500,-
kr.149
Pris totalt: 4.500,- Pris totalt:
Payment icons