Sjokoladesmakingskurs for 4
Hjemme hos dere selv
Sjokoladesmakingskurs for 4

 

Opplev sjokoladesmakingskurs hjemme hos dere selv. De fleste elsker sjokolade, men vet dere at sjokolade kan være noe langt mer spennende enn godteproduktene i butikken?

 

På dette sjokoladesmakingskurset lærer dere i en eksklusiv gruppe hva sjokolade er, hvordan den lages, og hvorfor smaking av sjokolade kan ligge på et like høyt nivå for kjennere som smaking av vin, øl eller andre gourmetvarer.

 

Et sjokoladesmakingskurs består av en kort introduksjon til sjokoladens historie og betydningen av sjokolade gjennom tidene, samt litt om produksjon av sjokolade og hvilke variasjoner som påvirker smaken. Deretter får dere en innføring i hvordan man best skal smake på sjokolade og hva som kjennetegner de varierende typene og opprinnelsene som finnes.

 

Dere smaker på en rekke høykvalitets sjokoladebiter av forskjellige typer og merker fra hele verden. Utvalget omfatter alt fra herlige mørke melkesjokolader til de rene utgavene med 100% kakaostoffer, men hovedfokuset ligger på de mest smakfulle sjokoladene med 60-70% kakaoinnhold.

 

Sjokoladekjenneren kommer hjem til dere (Oslo, Asker, Bærum).

 

Les mere under INNHOLD og PRAKTISK.

 

Opplevelsen gjelder for 4 personer, men flere personer kan tilkjøpes ved kjøp av gavekortet.

ca. 1,5 time.
Introduksjon til sjokoladens historieInnføring i sjokoladesmaking av forskjellige sjokolader.
Gjelder for 4 personer, med mindre annet fremgår av gavekortet.
Det bør være tilgjengelig en prosjektør eller tv med pc-inngang der kurset skal holdes. Aldersgrense min 16 år Drikke er ikke inkludert

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2560

149,00
Sjokoladesmakingskurs for 4
1.995,-
kr.149
Pris totalt: 1.995,- Pris totalt:
Payment icons