Shellac - behandling
Shellac - behandling

Med Shellac-behandling får du lekre og velstelte negler som varer.

Shellac er en glansfull neglelakk og -gel som har tatt markedet med storm. Shellacen utmerker seg ved å være sterkere og ha lengre holdbarhet enn andre typer neglelakk. Negler med Shellac holder seg perfekte og ripefrie i minimum 14 dager, og er derfor det opplagte valget for deg som er lei av neglelakk som flasser av etter kort tid.

 

Shellac-behandlingen er midt i blinken for deg som har lyst på en luksuriøs manikyr som gir varig beskyttelse av neglene og samtidig et velstelt og naturlig resultat – uansett om du foretrekker klassisk fransk manikyr eller glamorøse røde negler.

En etterlengtet gave til enhver jente og kvinne!

Totalt sett 4 fantastiske partnere

Salong Matilda

Bergen

Clinique Madeleine c/o Holmenkollen Spa

Oslo

Clinique Madeleine Røa

Oslo

Clinique Madeleine Majorstuen

Oslo
Ca. en halv time.
Manikyr og Shellac i valgfri farge.
Alle som ønsker vakre og velstelte negler.
Du må bestille tid i forveien, ring eller send e-post til din valgte salon eller spa. Husk å oppgi at du har gavekort fra GO DREAM ved bestilling. Gavekortet skal medbringes og avleveres ved ankomst da det gjelder som betaling. Har du det ikke med deg kan du bli avvist.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2888

149,00
Shellac - behandling
350,-
kr.149
Pris totalt: 350,- Pris totalt:
Payment icons