Shellac - behandling

Shellac - behandling

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 350,-
kr.149
Shellac - behandling
Pris totalt: 350,- Pris totalt:
Payment icons
Shellac - behandling

Med Shellac-behandling får du lekre og velstelte negler som varer.

Shellac er en glansfull neglelakk og -gel som har tatt markedet med storm. Shellacen utmerker seg ved å være sterkere og ha lengre holdbarhet enn andre typer neglelakk. Negler med Shellac holder seg perfekte og ripefrie i minimum 14 dager, og er derfor det opplagte valget for deg som er lei av neglelakk som flasser av etter kort tid.

 

Shellac-behandlingen er midt i blinken for deg som har lyst på en luksuriøs manikyr som gir varig beskyttelse av neglene og samtidig et velstelt og naturlig resultat – uansett om du foretrekker klassisk fransk manikyr eller glamorøse røde negler.

En etterlengtet gave til enhver jente og kvinne!

Ca. en halv time.
Manikyr og Shellac i valgfri farge.
Alle som ønsker vakre og velstelte negler.
Du må bestille tid i forveien, ring eller send e-post til ovenstående tlf. nummer Husk ved bestilling å oppgi at du har gavekort fra GO DREAM. Gavekortet skal medbringes og avleveres ved ankomst da det gjelder som betaling. Har du det ikke med deg kan du bli avvist.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt