• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Romreise

Reis ut der verden ender og det store verdensrommet begynner

Romreise

Tilgjengelighet: På lager

1.199.000,-
Pris totalt: 1.199.000,-
kr.1.199.000
Romreise
Pris totalt: 1.199.000,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Romreise

Nå kan du bli co-pilot og reise ut der verden ender og det store verdensrommet begynner.

Du sitter ved siden av astronautpiloten på romreisen som begynner i en nesten loddrett vinkel på 75 grader, og du kjenner et trykk på ca. 2,5 G.

På romreisen opplever du vektløshet og ca. 70.-80.000 fot oppe opplever du at himlen blir mørkere. Ved målet, som er ca. 200.000 fot ser du det uendelige svarte rommet, og under deg er jordklodens runde bue.

På høydepunktet får du flere minutter til å nyte synet av den flotte blå planeten i kontrast til det overveldende gigantiske, svarte universet. Heretter begynner reisen mot jorden igjen. På romreisen nedover vil rakettflyet innta flere posisjoner, manøvrer og rotasjoner – og du får en enestående panoramautsikt over bla. Grand Canyon og Stillehavet før du igjen har føttene på jorden.

Før romreisen bor du på et luksusresort i Phoenix i de 5 dagene som denne romferds utdannelsen tar. På utdannelsen får du grundig astronaut trening og forberedelse til å fly i et rakettfly. Du prøver både romdrakt og hjelm, gjennomgår ulike helse- og legeundersøkelser, så sikkerheten for romferden din er helt i topp. Selve Rocketship turen skjer på dag 5.

Dette er romturisme i aller høyeste klasse - vær blant de første!

*For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner, se under PRAKTISK*

5 dager inkl. trening.
Astronaut trening og forberedelse til å fly i rakettfly Helse- og legeundersøkelser Romreise til grensen av verdensrommet som co-pilot i Rocketship med høy sikkerhetsstandard DVD i høy oppløsning med opptak fra on-Board kameraet, som filmer det historiske øyeblikket som romferdsturist. 5 netter på luksusresrort Avlysningsforsikring
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk