Romreise

Reis ut der verden ender og det store verdensrommet begynner

Romreise

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.199.000,-
kr.149
Romreise
Pris totalt: 1.199.000,- Pris totalt:
Payment icons
Romreise

Nå kan du bli co-pilot og reise ut der verden ender og det store verdensrommet begynner.

Du sitter ved siden av astronautpiloten på romreisen som begynner i en nesten loddrett vinkel på 75 grader, og du kjenner et trykk på ca. 2,5 G.

På romreisen opplever du vektløshet og ca. 70.-80.000 fot oppe opplever du at himlen blir mørkere. Ved målet, som er ca. 200.000 fot ser du det uendelige svarte rommet, og under deg er jordklodens runde bue.

På høydepunktet får du flere minutter til å nyte synet av den flotte blå planeten i kontrast til det overveldende gigantiske, svarte universet. Heretter begynner reisen mot jorden igjen. På romreisen nedover vil rakettflyet innta flere posisjoner, manøvrer og rotasjoner – og du får en enestående panoramautsikt over bla. Grand Canyon og Stillehavet før du igjen har føttene på jorden.

Før romreisen bor du på et luksusresort i Phoenix i de 5 dagene som denne romferds utdannelsen tar. På utdannelsen får du grundig astronaut trening og forberedelse til å fly i et rakettfly. Du prøver både romdrakt og hjelm, gjennomgår ulike helse- og legeundersøkelser, så sikkerheten for romferden din er helt i topp. Selve Rocketship turen skjer på dag 5.

Dette er romturisme i aller høyeste klasse - vær blant de første!

*For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner, se under PRAKTISK*

5 dager inkl. trening.
Astronaut trening og forberedelse til å fly i rakettflyHelse- og legeundersøkelserRomreise til grensen av verdensrommet som co-pilot i Rocketship med høy sikkerhetsstandardDVD i høy oppløsning med opptak fra on-Board kameraet, som filmer det historiske øyeblikket som romferdsturist.5 netter på luksusresrortAvlysningsforsikring
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt