Romantisk Slottsopphold for 2
Nyt tosomheten på et slott i Danmark
Romantisk Slottsopphold for 2

I Danmark ligger noen av verdens vakreste slott. Den dag i dag kan du fortsatt kjenne på den opprinnelige, aristokratiske atmosfæren når du trer innenfor i de fornemme riddersalene, stemningsfulle stuene og fine salongene.

Når dere ankommer slottet dere har valgt, har dere god tid til å nyte de prektige omgivelsene. Dere kan for eksempel gå en tur i slottshagen, gå på oppdagelsesferd på selve slottet, eller opplev det store utvalget av viner fra slottets egen vinkjeller.

 

I løpet av kvelden blir dere servert en deilig 3-retters middag i den sjarmerende slottsrestauranten. Der får dere muligheten til å nyte både maten og hverandre. Deretter vil dere bli tilbudt en kopp kveldskaffe med noe søtt til og et glass cognac.

 

Overnattingen foregår på et elegant rom med deres helt egen himmelseng, som sørger for at natten blir like eventyrlig som dagen. Neste morgen serveres frokost i restauranten.

 

Perfekt gavekort til brylluper, sølvbrylluper eller bare en romantisk gave til et par som fortjener et opphold med mye historie, god atmosfære og deilig velvære.

1 overnatting - fra ettermiddag til neste morgen
3 retters middag i slottsrestauranten - kvelds kaffe med søtt og konjakk - overnatting - frokost
2 personer - som ønsker å nyte romantikk i eventyrslystne omgivelser
Denne opplevelse inkluderer IKKE drikke til middagen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3660

149,00
Romantisk Slottsopphold for 2
2.675,-
kr.149
Pris totalt: 2.675,- Pris totalt:
Payment icons