Reiserouletten

Den ultimative overraskelsesferien!

Reiserouletten

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 2.975,-
kr.149
Reiserouletten
Pris totalt: 2.975,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 17.02.2021
Payment icons
Reiserouletten

Turen går til en storby i Europa, resten er overraskelse!

En helt unik mulighet for å være spontan og oppleve noe nytt og uventet.

Prøv lykken, spin rouletten og kom til en europæisk storby med fly (t/r) og 2 overnattinger i 3-stjernet hotell, for 2 personer. Ta en pause fra hverdagen og ta på opplevelse med en storbyferie full av overraskelser.

Må du ta med fine stiletthæler til å gå på Avenue des Champs-Élysées, sandaler til stranden i Barcelona, eller badeklær til de termiske badene i Budapest?

Du finner dette ut, når rouletten har funnet den rette destinasjonen til netopp dere.

Er det en enkel destinasjon, som bare er blacklistet, er det mulig å velge fra den mot et mindre tillegg.


Hvem liker ikke å reise? Og hvem liker ikke å bli overrasket?
Denne opplevelse er den mest perfekte for alle, som ønsker å oppleve livet og "make it happen"!

Så bare gjør kofferten din klar, ta med en, du er glad i, fly bort mot opplevelser i Europa!

Psst... Det er mulig å oppgradere og forlenge turen

Tilbudet gjelder til og med Søndag 16. desember 2018 og bare når du kjøper online på godream.dk. Rabatten blir automatisk trukket og kan ikke kombineres med andre rabatter, ved bytte av gavekort eller ved bruk av åpne gavekort.

2 overnattinger
- En sikker destinasjon- Direkte fly tur/retur- 1 stk. håndbagasje max. 10 kg pr. person (størrelsen varierer fra selskap til selskap)- 3-stjernet hotell med eget baderom- 2 overnattinger- Hotell max 30 minutter fra sentrum med offentlig transport- Flyplassavgifter, drivstoffavgifter, sikkerhetsavgifter og booking kostnader- Du kjenner din destinasjon senest 7 dager etter booking- Masser av eventyr og surprise-faktor- Avrejse fra både Oslo Gardermoen og Sandefjord
2 personer som er glad i opplevelser
- Avgang minimum 21 dager fra booking - Når du booker, må du velge en dato max 6 måneder ut i fremtiden - Tillegg i høysesong. Avganger i mai 2018 og fra 15. juli til og med 15. august tillegg på 300,- pr. person - Avganger på torsdager, fredager eller lørdager tillegg på 300,- pr. person - Det er ikke mulig å reise mellom d. 21. desember 2018 og den 4. januar 2019 - Alle avgangsdatoer er basert på tilgjengelighet - En booking må alltid være for min. 2 personer - En av passasjererne må være minnst 18 år - Standard rater for babyer og barn - Passasjerer med fysiske invaliditet anbefales ikke å booke en surprise-storbyferie. Destinasjoner og hoteller er veldig forskjellige. - Det kan ikke bookes spesielle overnattingsmuligheter - Det kan arransjeres boarding assistance til flyet (gratis).

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt