Reiserouletten
Den ultimative overraskelsesferien!
Reiserouletten

Turen går til en storby i Europa, resten er overraskelse!

En helt unik mulighet for å være spontan og oppleve noe nytt og uventet.

Prøv lykken, spin rouletten og dra til en europeisk storby. Reisen inkluderer fly (t/r) og 2 netter på et 3-stjerners hotell, for 2 personer. Ta pause fra hverdagen og dra på opplevelse med en storbyferie full av overraskelser.

Skal du ta med fine stiletthæler til å gå på Avenue des Champs-Élysées, sandaler til stranden i Barcelona, eller badeklær til de termiske badene i Budapest?

Det finner du ut når rouletten har funnet den rette destinasjonen for dere.

Er det en bestemt destinasjon dere absolutt ikke vil dra til, kan dere velge den fra mot et mindre tillegg.


Hvem liker ikke å reise? Og hvem liker ikke å bli overrasket?
Denne opplevelsen er perfekt for alle som ønsker å oppleve livet og "make it happen"!

Så bare pakk kofferten, ta med en du er glad i, og fly til nye opplevelser i Europa!

 

Psst... Det er mulig å oppgradere og forlenge turen.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Take Offer

København V
2 overnattinger
- En sikker destinasjon- Direkte fly tur/retur- 1 stk. håndbagasje max. 10 kg pr. person (størrelsen varierer fra selskap til selskap)- 3-stjerners hotell med eget bad- 2 overnattinger- Hotell max. 30 minutter fra sentrum med offentlig transport- Flyplassavgifter, drivstoffavgifter, sikkerhetsavgifter og bookingkostnader- Du kjenner destinasjonen senest 7 dager etter booking- Stort eventyr, og surprise-faktor- Avreise fra både Oslo Gardermoen og Sandefjord
2 personer som er glad i opplevelser
- Avgang minimum 21 dager fra booking - Når du booker, må du velge en dato max 6 måneder ut i fremtiden - Tillegg i høysesong. Avganger i mai 2019 og fra 15. juli til og med 15. august tillegg på 300,- pr. person - Avganger på torsdager, fredager eller lørdager tillegg på 300,- pr. person - Det er ikke mulig å reise mellom d. 21. desember 2019 og den 4. januar 2020 - Alle avgangsdatoer er basert på tilgjengelighet - En booking må alltid være for min. 2 personer - Min. en av passasjererne må være over 18 år - Standard rater for babyer og barn - Passasjerer med fysiske handicap anbefales til ikke å booke en surprise-storbyferie. Destinasjoner og hoteller er veldig forskjellige. - Det kan ikke bookes spesielle overnattingsmuligheter - Det kan arrangeres boarding assistance til flyet (gratis).

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3484

149,00
Reiserouletten
2.975,-
kr.149
Pris totalt: 2.975,- Pris totalt:
Payment icons