Fotballreiser

Opplev det beste innom fotballens verden med en fantastisk fotballreise til enten Spannia eller England. Er du fotballfan, eller kjenner du en som er, vil et gavekort på en fotballreise fra GO DREAM være den perfekte gaven. Med opplevelsesgavekortet kan man kommened og merke den ekte fankulturen- og stemningen på stadions i Premier League eller La Liga.

Dersom du går på stadion for å se en kamp i disse landene, er du garantert å oppleve fotball i verdensklasse, mens du kjenner atmosfæren fra de titusinder av festglade fans på lektene.

Fotballreiser til Spania

La Liga er en av de beste ligaerne i verden og dette er ikke uten grunn. Her kan du oppleve noen av de mest succesfulle fotballag gjennom tiden, som Real Madris, FC Barcelona og Valencia. En fotballreise til Spania gir deg mulighet å oppleve hjemmekamper hos de store lagene i Madrid og Barcelona, med kjente spillere som Messi, Ronaldo og Griezmann.

Fotballreiser til England

Er du mere glad i Engelsk fotball, vil en fotballreise til Premier League være perfekt. Her kan du oppleve de beste lagene fra London, Manchester og Liverpool spille på noen av de mest kjente fotballstadions i verden. De engelske fansene er kjent for å være noen av de mest engasjerte og passjonerte fotballfans i verden, så det er garanti for en fantastisk stemning på tribunen.

6 Varer