REISE OG OPPHOLD

Er du som nordmenn flest?

Vi nordmenn er, bortsett fra tyskerne, de som oftest reiser på ferie.
Omtrent 75 % av oss reiser på ferie i gjennomsnitt 1 – 2 ganger pr. år, og da er vi borte i 15 – 20 dager.
I tillegg kommer weekendturene, og disse går ofte til storbyer som London, København, Stockholm og Paris. De siste årene er reisene våre også blitt mer eksotiske.

Statistikken viser altså at vi er glade i å reise, så et reisegavekort til noen du bryr deg om blir alltid en stor suksess.

Gavekort til hotellopphold

Hos GO DREAM finner du et stort utvalg av gavekort på reiser og opphold. Få eksempelvis et deilig hotellopphold for to i London, Stockholm, Paris eller København.

Kunne man tenke seg litt mere enn bare sightseeing på reisen, kan det perfekte alternativet være en golfhelg i Frankrike, kajakk i Sverige, eller en fotballreise. Du finner alle våre spennende og forskjellige reisegavekort nedenfor.

21 Varer

Finn reise og oppholdopplevelser her. 2 års gyldighet og gratis bytte. Stort utvalg. Finn den perfekte opplevelsesgaven til mannen din, kvinnen i ditt liv, kjæresten, søsteren, vennen eller veninnen. Vi tilbyr rask levering i form av et E-gavekort på e-post eller i en flott gaveeske, som sendes i posten. Opplevelser er gaver, som huskes.