Reise og opphold

Gavekort til reiser og opphold

Kom ut og opplev livet med reisegavekort til spennende reiser og opphold. Hos GO DREAM tilbyr vi en lang rekke opplevelsesgavekort til mange forskjellige opphold og reiser i Norge, samt i utlandet i blant annet Sverige, Danmark og Frankrike. Gavekortene byr på mange forskjellige opphold og reiser, fra en hyggelig bed & breakfast til en uforglemmelig golfferie i Frankrike.

Skjem bort deg selv eller en du er glad i med et opphold eller reisegavekort.

32 Opplevelser

Reiser og opphold i Skandinavien

Skandinavien har masse forskjellig å by på. Derfor er det en skam at så mange nordmenn hvert år velger å dra til utlandet på ferie. Men Skandinavien er perfekt til å komme avsted på en kortere tur, som et helgeopphold i en forlenget weekend eller et mindre spaopphold. Det kan for eksempel være en gastronomisk sommervandring i Åre, eller en av de mange ulike massasje- og velværebehandlingene.

GO DREAM tilbyder en lang række spændende ophold i Danmark og Sverige.


Reiser i Europa

Vil du gjerne komme på en spennende tur utenfor landets grenser, er det også rikelig med opplevelsesgavekort på reiser og opphold i både Europa og andre land verden over. Liker du spennende naturopplevelser, kan du dra på polareventyr i Finland. Er du mer glad i stille opplevelser i naturen, er nok skjærgårdskajakktur i Sverige et bedre valg.

Mange av gavekortene til reiser og opphold i Europa byr på avslapning og hygge. Et ølspa i Tsjekkia er den perfekte måte å stresse ned og nyte hverandres selskap. Vil du i stedet oppleve deilig luksus, kan du leie et fransk slott eller ta på golfhelg i Frankrike.