Polareventyr
Polareventyr

Opplev de to beste tingene i livet: Kjør din egen kundeslede gjennom skogen, og tilbring natten i et oppvarmet telt.

Etter en hel dag på sleden kommer vi til campen vår, og nå begynner arbeidet for alvor. Vi må ta oss av hundene, som må ha av selene og gjøres klare for natten. Vi skal også lage bål så vi får varme i teltene, og deretter lager vi middag. I denne delen av naturen finnes ikke elektrisitet eller vann, noe som også betyr en komplett stille og svart natt.

 

Vi møtes ved kennelen kl. 9. Her låner dere varme kjeledresser og støvler. Sammen går vi gjennom utstyret, og sjekker om vi har alt vi trenger. Vi begynner med en gjennomgang av sikkerheten før vi slipper hundene ut, putter på selene deres og gjør dem klare for sleden. Og da er det avgang! Hundene styrter ut og eventyret kan nå begynne.

 

Vi lager lunsjen vår over åpen ild hvor det er mulig, og om ettermiddagen kommer vi frem til campen. Når vi har fullført alle plikter, og middag er spist og fordøyd, har dere litt tid for dere selv. Kanskje er det tid for et liten tur ut i landskapet? Eller kanskje dere har mer lyst til å drikke en kopp deilig og varm kaffe, eller bare ligge på et reinsdyrskinn i snøen og nyte synet av nordlyset.

Vi sover i oppvarmet tipi på reinsdyrskinn i varme soveposer – og det er selvfølgelig nok ved til å holde oss varme hele natten.

 

Om morgenen starter vi med å gi mat til hundene, slik at de ikke er sultne og kan bli uthvilt før de må arbeide igjen. Og da er det tid for oss å lage og spise frokost og pakke tingene våre. Vi bruker hele dagen på sleden, og spiser igjen lunsj ute på en av de vakre plassene vi passerer. Om ettermiddagen er vi hjemme igjen på kennelen, hvor vi tar selene av hundene og slipper dem løs igjen. Og da slutter eventyret desverre for denne gang.

 

Denne opplevelsen er perfekt for alle som er glad i naturen og ønsker å oppleve noe helt unikt.

Opplevelsen krever god fysisk form.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Wild Lapland

Lycksele
2 dager, 1 natt
Vinterstøver, varme kjeledresser, sovepose, pandelampe og mat er inkludert i prisen.
Alle som er glad i naturen og ønsker å oppleve noe helt unikt.
Opplevelsen krever god fysisk form. Temperaturene er mellom -40 til +5 grader. Opplevelsen skjer ute hele tiden og har derfor ikke elsktrisitet eller vann inkludert. Toiletbesøk må skje ute i naturen. Transport til og fra kennelen, samt lue og vanter er ikke inkludert i prisen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3448

149,00
Polareventyr
12.000,-
kr.149
Pris totalt: 12.000,- Pris totalt:
Payment icons