Paintball kamp i pansret vogn
Unik opplevelse i England

Drømmer du om å sitte nede i hullet og kjøre en 17 tonns tung pansret tank? Det er ikke det eneste du får lov til med denne enestående panservognopplevelsen.

 

Denne FV432 APC (Armoured Personnel Carrier) har nemlig også en imponerende kanon som er tilpasset så den kan skyte med 40 mm paintballkuler. Sammen med gruppen din legger du en plan og skyter motstanderne som er i en lignende panservogn. Styr, sikt, lad opp og skyt i en fantastisk og nervepirrende paintball-battle i en ekte pansret vogn.

 

Hverken kjørsel i en pansret vogn eller paintball blir mere vilt eller morsomt!

 

Du blir en del av et crew på i alt 3, og sammen styrer dere FV432 tanken gjennom banens utfordrende terreng i tilsvarende posisjoner brukt under 2.verdenskrig.

Dagen begynner med en intro før dere lærer hvordan vognen styres, hvordan man lader opp og skyter med kanonen. Alle får på seg full drakt og hjelm så dere er 100 % klare til denne ultimative pansrete vognkampen.

Når treningen er slutt velger dere hver en posisjon i tanken – enten som Commander, fører eller kanonfører. Nå går det løs på alvor i pansret kjøretøy, luken stenges og periskopet er den eneste guiden. Opplev adrenalinet pumpe ved første ”kill” og gjør vognen klar til neste.

 

Fantastisk og nervepirrende paintballkamp i pansret tank - let’s rumble!

 

Dette er et gavekort full av action til far, bror, kjæresten eller deg selv. Det er også en perfekt mulighet for å reise 3 eller 6 sammen som 1 eller 2 panservogn-teams til utdrikkingslag, firmatur, kundearrangement eller bare med gode venner.

 

* Bemerk at opplevelsen har særlige vilkår, se under PRAKTISK *

Ialt ca. 2 timer.
Velkomst og briefingKjørsel i panservogn og trening med paintball kanonenBeskyttelsesutstyrPaintball battle i panservogn mot motstander
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2259

149,00
Paintball kamp i pansret vogn
1.495,-
kr.149
Pris totalt: 1.495,- Pris totalt:
Payment icons