• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Paintball kamp i pansret vogn

Unik opplevelse i England

Paintball kamp i pansret vogn

Tilgjengelighet: På lager

1.495,-
Pris totalt: 1.495,-
kr.1.495
Paintball kamp i pansret vogn
Pris totalt: 1.495,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Paintball kamp i pansret vogn

Drømmer du om å sitte nede i hullet og kjøre en 17 tonns tung pansret tank? Det er ikke det eneste du får lov til med denne enestående panservogn opplevelsen.

Denne FV432 APC (armoured personnel carrier) har nemlig også en imponerende kanon som er tilpasset så den kan skyte med 40 mm paintball kuler. Sammen med crewet ditt legger du en plan og skyter motstanderne som er i lignende panservogn. Styr, sikt, lad opp og skyt i denne fantastiske og nervepirrende paintball battle i ekte pansret vogn.

Hverken kjørsel i pansret vogn eller painball blir mere vilt eller morsomt!

Du blir en del av et crew på i alt 3, og sammen styrer dere FV432 tanken gjennom banens utfordrende terreng i posisjoner brukt tilsvarende i 2. verdenskrig.

Dagen begynner med briefing før dere lærer hvordan vognen styres, hvordan man lader opp og skyter med kanonen. Alle får på seg full drakt og hjelm, så dere er 100 % klare til denne ultimative pansret vogn kampen.

Når treningen er slutt velger dere hver en posisjon i tanken – enten som Commander, fører eller kanonfører. Nå går det løs på alvor i pansret kjøretøy, luken stenges og periskopet er eneste guide. Opplev adrenalinet pumpe ved første ”kill” og gjør vognen klar til neste.

Fantastisk og nervepirrende paintball kamp i pansret tank - let’s rumble!

Dette er et gavekort full av action til far, bror, kjæresten eller deg selv. Det er også en helt opplagt som perfekt mulighet for å reise 3 eller 6 sammen som 1 eller 2 panservogn-teams til utdrikkingslag, firmatur, kundearrangement eller bare med gode venner.

* Bemerk at opplevelsen har særlige vilkår, se under PRAKTISK *

Ialt ca. 2 timer.
Velkomst og briefing Kjørsel i panservogn og trening med paintball kanonen Beskyttelsesutstyr Paintball battle i panservogn mot motstander
Gjelder for 1 person med mindre annet fremgår av gavekortet.
For denne opplevelsen gjelder særlige restriksjoner eller vilkår. Disse fremgår på www.godream.com/no under denne opplevelsen.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk