Overnatting i den svenske villmarken
Bli ett med naturen
Overnatting i den svenske villmarken

 

Overnatt i villmarken mitt i den Smålandske naturen når den er best. Nyt naturen i en urørt trakt, hvor tiden står stille. La hverdagens stress bli hjemme og kjenn hvordan roen senker seg.

 

Ävjan ligger ved Nissan, en av Smålands vakreste elver. Her skal dere bo mitt i villmarken i en koselig villmarkshytte i naturskjønne omgivelser.

 

I Villmarksbyn bor dere helt usjenert i et sjarmerende miljø med utedo og grillkåte til matlaging over åpen ild. Fiskemuligheter rett utenfor døren.

 

Her blir man ett med naturen.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Charlottenlund Långaryd

Långaryd
2 overnattinger i en 4-personers Villmarkshytte
2 overnattinger i en 4-personers. Villmarkshytte uten moderne bekvemmeligheter. Ved til grillkåten og til kaminen i hytta. Stearinlys og lykter. Leie av fiskeutstyr og båt er ikke inkludert, men kan leies på plassen mot tillegg.
For alle. Opplevelsen er for inntil 4 personer
Reise til og fra destinasjonen er ikke inkludert i prisen. Hytta har fullt utstyrt kjøkken, men uten moderne bekvemmeligheter: ingen elektrisitet, ikke innlagt vann, utedo og vask ute. Matlaging i grillkåte over åpen ild, lys fra lykter og stearinlys. Vi anbefaler varme og praktiske klær. Opplevelsen inkluderer ikke sengetøy/håndklær

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2736

149,00
Overnatting i den svenske villmarken
1.120,-
kr.149
Pris totalt: 1.120,- Pris totalt:
Payment icons