• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Overnatting i den svenske villmarken

Bli ett med naturen

Overnatting i den svenske villmarken

Tilgjengelighet: På lager

1.120,-
Pris totalt: 1.120,-
kr.1.120
Overnatting i den svenske villmarken
Pris totalt: 1.120,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Overnatting i den svenske villmarken

Overnatt i villmarken mitt i den Smålandske naturen når den er best. Nyt naturen i en urørt trakt, hvor tiden står stille. La hverdagens stress bli hjemme og kjenn hvordan roen senker seg.

Ävjan ligger ved Nissan, en av Smålands vakreste elver. Her skal dere bo mitt i villmarken i en koselig villmarkshytte i naturskjønne omgivelser.

I Villmarksbyn bor dere helt usjenert i et sjarmerende miljø med utedo og grillkåte til matlaging over åpen ild. Fiskemuligheter rett utenfor døren.

Her blir man ett med naturen.

2 overnattinger i en 4-personers Villmarkshytte
2 overnattinger i en 4-personers Villmarkshytte uten moderne bekvemmeligheter. Ved til grillkåten og til kaminen i hytta. Stearinlys og lykter. Leie av fiskeutstyr og båt er ikke inkludert, men kan leies på plassen mot tillegg.
For alle. Opplevelsen er for inntil 4 personer
Reise til og fra destinasjonen er ikke inkludert i prisen. Hytta har fullt utstyrt kjøkken, men uten moderne bekvemmeligheter: ingen elektrisitet, ikke innlagt vann, utedo og vask ute. Matlaging i grillkåte over åpen ild, lys fra lykter og stearinlys. Vi anbefaler varme og praktiske klær. Opplevelsen inkluderer ikke sengetøy/håndklær
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk