Ost & Ølkurs
Lær om ost og øl, og kombinasjonen av disse

Bytt vin & ost til øl & ost! Lær hvilke øl som passer best til forskjellige oster, sånn at du kan overraske neste gang du inviterer til ostekveld!

 

På kurset får dere smake gode kombinasjoner, med fokus på riktig øl til rikitg ost. Du lærer hvorfor de passer sammen, og hva du bør tenke på når du skal kombinere ost og øl på egenhånd.

 

Øl er verdens eldste drikke med alkohol. Bryggekunsten oppsto trolig for nesten 10.000 år siden, mellom elvene Eufrat og Tigris i dagens Iran. Siden den gang har det gyldne brygget stått sentralt i menneskenes liv.

 

Kurset varer i ca. 2 timer og inkluderer smaksprøver på ost og øl. Kurset gir en generell viten om ost og øl gjennom smaking, historiefortelling og humor.

 

Kurset er uformelt og hyggelig, og du får møte andre kursdeltakere med samme interesse for øl og mat.

 

En super opplevelse for både kvinner og menn i alle aldre (min. 18 år).

Totalt sett 1 fantastisk partner

Ølakademiet

Oslo
ca. 2 timer.
Håndpils, 4-5 smaksprøver på oste med øl i tillegg
Gjelder for 1 person. Alle som er glad i øl og ønsker å lære om ost og øl i kombinasjon
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2134

149,00
Ost & Ølkurs
750,-
kr.149
Pris totalt: 750,- Pris totalt:
Payment icons