• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Opplev kulinariske Oslo

Opplev kulinariske Oslo Opplev kulinariske Oslo Opplev kulinariske Oslo

Tilgjengelighet: På lager

850,-
Pris totalt: 850,-
kr.850
Opplev kulinariske Oslo
Pris totalt: 850,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

En unik tur gjennom Oslo sitt kulinariske univers

Bli med på en unik tur gjennom det kulinariske Oslo og smak på utvalgte retter, som gir deg en opplevelse av den ekte norske matkulturen.

Turen starter på Olaf Ryes Plass hvor du møtes med gruppen og guiden, og blir tatt med på en reise gjennom den smakfulle kulinariske scenen i oslo
Første stopp er i Mathallen, hvor guiden tilbyr dere et utvalg av lekre, håndlagde smakebiter fra det unike norske kjøkken. Smaken inkluderer tradisjonelle norske oster som brunost (som faktisk ikke er en ost), økologisk spekeskinke fra lokale gårder og mikrobryggeri øl som man kan nyte til maten.

Deretter fortsetter turen langs elven, over Youngstorget og til sentrum, hvor gjestene får mesket seg i et utvalg håndlaget, økologisk sjokolade.

Ved Aker brygge setter vi oss sammen på en av de mest populære nord-norske restaurantene i Oslo og får servert fargerik tallerken som bugner over av tradisjonelle norske råvarer, som diverse røkt fisk, reinsdyr og hval. Så hvis ikke du har fått sjansen til å smake hvalkjøtt ennå, er dette din mulighet til å få nyte denne lekre delikatessen!

Turen avsluttes med et besøk på et mikrobryggeri, hvor det er mulighet for å smake på håndbrygget, deilig øl. Ekte norsk øl; laget med kjærlighet.

Den samlede lengden på turen er opp mot 4 timer.

Turens innhold kan variere etter sesong.

Dette er den perfekte gaven til alle som er glad i mat og i å oppleve nye matkulturer og samtidig har lyst til å nyte smaken av det ekte Norge.

4 timer, cirka 3 km.
Guidet smakinstur rundt i Oslo i gruppe. 7-8 smakinger
Alle som er glad i mat og ønsker å smake på den nye norske matkulturen.
Husk å gi Food Tours beskjed om eventuelle allergier
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk