Opplev kulinariske Oslo

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 850,-
kr.149
Opplev kulinariske Oslo
Pris totalt: 850,- Pris totalt:
Payment icons
Opplev kulinariske Oslo

Bli med på en unik tur gjennom det kulinariske Oslo og smak på utvalgte retter som gir deg en opplevelse av den ekte norske matkulturen.

 

Turen starter på Olaf Ryes Plass hvor du møtes med gruppen og guiden og blir tatt med på en reise gjennom den smakfulle kulinariske matscenen i Oslo
Første stopp er i Mathallen hvor guiden tilbyr dere et utvalg av lekre, håndlagde smakebiter fra Norges unike kjøkken. Smaken inkluderer tradisjonelle norske oster som brunost (som faktisk ikke er en ost), økologisk spekeskinke fra lokale gårder og mikrobryggeriøl som man kan nyte med maten.

Deretter fortsetter turen langs Akerselven og over Youngstorget til sentrum hvor gjestene får meske seg i et utvalg av økologisk håndlaget sjokolade.

Ved Aker Brygge setter vi oss på en av de mest populære nord-norske restaurantene i Oslo og får servert en fargerik tallerken som bugner over av tradisjonelle norske råvarer som diverse røkt fisk, reinsdyr og hval. Har du ikke fått sjansen til å smake hvalkjøtt er dette en unik mulighet til å nyte denne lekre delikatessen!

Turen avsluttes med et besøk på et mikrobryggeri hvor det er mulighet for å smake på ekte norsk håndbrygget øl.

 

Lengden på turen tar omkring 4 timer.

Turens innhold kan variere etter sesong.

Dette er den perfekte gaven til alle som er glad i mat og vil oppleve nye matkulturer og som samtidig har lyst til å nyte smaken av det ekte Norge.

4 timer, cirka 3 km.
Guidet smakinstur rundt i Oslo i gruppe, 7-8 smakinger.
Alle som er glad i mat og ønsker å smake på den nye norske matkulturen.
Husk å gi Food Tours beskjed om eventuelle allergier.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Hva sier brukerne våre?

Siste på Instagram #GoDreamMoment

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt