OM OSS

HOS GO DREAM LEVER VI FOR OPPLEVELSER

Vår misjon er å gi opplevelser for livet til alle. Derfor har vi samlet et stort utvalg av ulike opplevelser som kan gi deg inspirasjon, krydre din hverdag og mulighet til å leve ut noen av drømmene dine.
Siden 2007 har vi gitt tusenvis av dansker muligheten til å få sin drømme- eller favorittopplevelse, eller gi bort et gavekort på en opplevelse til sine kjære.

Nå er tiden inne for å gi nordmenn denne unike sjansen, og vi har siden 2012 jobbet med vår ”norske misjon”. Vi er i dag Skandinavias største aktør innenfor opplevelsesgavekort, og vi har det bredeste utvalget på markedet.

Vi jobber kontinuerlig med å skaffe enda flere opplevelser.

Gå på oppdagelse i en verden full av smak, adrenalin, velvære, moro, eventyr, natur og mye mye mer.

 

Å OPPLEVE ER Å LEVE!

Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å finne gode, spennende, romantiske, annerledes og unike opplevelser. Så kan du sprite opp din egen hverdag, eller gi et gavekort på en opplevelse til en annen. Og vi har opplevelser i alle prisklasser.

 

GAVER SOM HUSKES!

Vi er ikke i tvil – opplevelsesgaver er gaver som huskes!
Tenk etter; husker du hva du fikk i bursdags- eller julegave i fjor? Kanskje? Med en opplevelsesgave er du sikker på at gaven huskes. Den skal nemlig prøves, og vi vet at gaver som oppleves, ikke går i glemmeboka. Vi har mange opplevelser, og de velges med både hjerte og hjerne, slik at du har store muligheter for å finne den helt riktige.

GO DREAM gjør det lett å velge en spesifikk opplevelse fra mange og spennende kategorier. Du trenger ikke bekymre deg for å finne gaveideer, den jobben har vi gjort for deg! Nå er det bare din jobb å velge akkurat den opplevelsen du vil gi, bestille gavekortet, og voilá - gaven er på vei!

 

HVA DRØMMER DU OM?

Drømmer du om å kjøre militære tanks, fly i en luftballong, gå på månen, kysse en tiger - eller noe annet? Send oss gjerne dine ønsker til info@godream.no - vi vil gjøre vårt beste for å gjøre drømmen din til virkelighet. Man angrer kun på det man ikke fikk gjort. 
Livet er til for å leves - og oppleves!

Spør deg selv hva som egentlig har vært viktig i livet ditt.
Var det flatskjermen du endelig fikk råd til, eller var det noe helt annet?
Vi tror at du bare angrer på det du ikke får gjort. Så gjør det! HUSK: ’’Å oppleve er å leve ...’’
Hos GO DREAM hjelper vi deg til å oppleve livet og gi bort en opplevelse til en du er glad i

 

VELKOMMEN TIL EN VERDEN AV OPPLEVELSER!

GO DREAM har hovedkontor i København, hvor vi for tiden er 48 ansatte.
Her finner du også våre norsktalende kollegaer, som alltid hjelper deg med et smil.
Du kontakter oss best på info@godream.no, eller telefon +47 219 84 606.

Les her hvis du er interessert i å bli partner hos oss. 

 

Siste oppdatering: Mars 2019