Lær å brygge ditt eget øl med Ølakademiet, Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl.
Bryggekurset gir deltakeren den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. På kurset får man lære om ølbrygging, teknikker, smaking og øltyper.
Deltakerne får smake på ulike typer brygg, servert med de gode ølhistoriene. Under dagen serveres det lunsj og som avslutning spiser de som har deltatt på bryggekurset en varm 2-retter med smaksprøver av øl, øl inngår i og til måltidet. Her er det fritt fram til å diskutere, utveksle erfaringer og knytte kontakter.
Det første ølet kom til Norge 300 år før Kristus og ble laget av pors, einer og tyttebær som ingredienser. I dag lager man øl på hovedsakelig malt, humle, gjær og vann. Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange.
Alle kursdeltakere får etter endt kurs tilgang til et lukket forum på Ølakademiets nettsider.