Ølbryggerkurs

Eksklusivt kurs i ølbrygging

Ølbryggerkurs

Lagerstatus: På lager

149,00
Pris totalt: 1.695,-
kr.149
Ølbryggerkurs
Pris totalt: 1.695,- Pris totalt:
Gavekortet ditt er gyldig til: 11.12.2020
Payment icons
Ølbryggerkurs

Lær å brygge ditt eget øl med Ølakademiet, Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl.

Bryggekurset gir deltakeren den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. På kurset får man lære om ølbrygging, teknikker, smaking og øltyper.

Deltakerne får smake på ulike typer brygg, servert med de gode ølhistoriene. Under dagen serveres det lunsj og som avslutning spiser de som har deltatt på bryggekurset en varm 2-retter med smaksprøver av øl, øl inngår i og til måltidet. Her er det fritt fram til å diskutere, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Det første ølet kom til Norge 300 år før Kristus og ble laget av pors, einer og tyttebær som ingredienser. I dag lager man øl på hovedsakelig malt, humle, gjær og vann. Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange.

Alle kursdeltakere får etter endt kurs tilgang til et lukket forum på Ølakademiets nettsider. 

Ølbryggekurs varer fra kl. 10.00 -14.00.
FrokostUtvidet ølsmakingVarm 2-retter med smaksprøver av ølEtter gjennomført kurs får man tilgang til Ølakademiets bryggeforum på nett i tillegg til fordeler i nettbutikk og hos utvalgte samarbeidspartnere.
Alle som ønsker seg en unik opplevelse og få viten om øl brygging. Prisen er for én person
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

E-gavekort

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

Send en gaveeske med en Bilderamme

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Fortell andre hvordan opplevelsen din har vært. Var det morsomt, koselig, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevde felt