• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Ølbryggerkurs

Eksklusivt kurs i ølbrygging

Ølbryggerkurs

Tilgjengelighet: På lager

1.690,-
Pris totalt: 1.690,-
kr.1.690
Ølbryggerkurs
Pris totalt: 1.690,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Ølbryggerkurs

Lær å brygge ditt eget øl med Ølakademiet, Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl.

Bryggekurset gir deltakeren den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. På kurset får man lære om ølbrygging, teknikker, smaking og øltyper.

Deltakerne får smake på ulike typer brygg, servert med de gode ølhistoriene. Under dagen serveres det lunsj og som avslutning spiser de som har deltatt på bryggekurset en varm 2-retter med smaksprøver av øl, øl inngår i og til måltidet. Her er det fritt fram til å diskutere, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Det første ølet kom til Norge 300 år før Kristus og ble laget av pors, einer og tyttebær som ingredienser. I dag lager man øl på hovedsakelig malt, humle, gjær og vann. Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange.

Alle kursdeltakere får etter endt kurs ta del i Ølakademiets fordelsprogram som bl.a gir rabatter på utvalgt bryggeutsyr, tilgang til forum og rabatter hos utvalgte samarbeidspartnere.

Ølbryggekurs varer fra kl. 10.00 -17.00. Kursdelen avsluttes klokken 15.00
Frokost Utvidet ølsmaking Varm 2-retter med smaksprøver av ølEtter gjennomført kurs får man tilgang til Ølakademiets bryggeforum på nett i tillegg til fordeler i nettbutikk og hos utvalgte samarbeidspartnere.
Alle som ønsker seg en unik opplevelse og få viten om øl brygging. Prisen er for én person
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk