Ølbryggerkurs
Eksklusivt kurs i ølbrygging

Lær å brygge ditt eget øl med Ølakademiet, Norges ledende kursleverandør innen fagfeltet øl.

Bryggekurset gir deltakeren den teoretiske og praktiske fagkunnskap som er nødvendig for å kunne lage sitt eget øl. På kurset får man lære om ølbrygging, teknikker, smaking og øltyper.

Deltakerne får smake på ulike typer brygg, servert med de gode ølhistoriene. Under dagen serveres det lunsj og som avslutning spiser de som har deltatt på bryggekurset en varm 2-retter med smaksprøver av øl, øl inngår i og til måltidet. Her er det fritt fram til å diskutere, utveksle erfaringer og knytte kontakter.

Det første ølet kom til Norge 300 år før Kristus og ble laget av pors, einer og tyttebær som ingredienser. I dag lager man øl på hovedsakelig malt, humle, gjær og vann. Interessen for hjemmebrygging av øl har eksplodert i Norge og har blitt en stor hobby og lidenskap for mange.

Alle kursdeltakere får etter endt kurs tilgang til et lukket forum på Ølakademiets nettsider. 

Totalt sett 1 fantastisk partner

Ølakademiet

Oslo
Ølbryggekurs varer fra kl. 10.00 -14.00.
FrokostUtvidet ølsmakingVarm 2-retter med smaksprøver av ølEtter gjennomført kurs får man tilgang til Ølakademiets bryggeforum på nett i tillegg til fordeler i nettbutikk og hos utvalgte samarbeidspartnere.
Alle som ønsker seg en unik opplevelse og få viten om øl brygging. Prisen er for én person
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 2135

149,00
Ølbryggerkurs
1.695,-
kr.149
Pris totalt: 1.695,- Pris totalt:
Payment icons