• GRATIS BYTTE
  • 2 ÅRS GYLDIGHET
  • Kontakt oss
  • Partner logg inn

Øl- og sjokoladekurs

Lær å sette riktig øl til sjokolade

Øl- og sjokoladekurs

Tilgjengelighet: På lager

750,-
Pris totalt: 750,-
kr.750
Øl- og sjokoladekurs
Pris totalt: 750,- Pris
Omtale

Si din mening om denne opplevelse

Anmeld

Øl- og sjokoladekurs

Øl og sjokolade er en himmelsk kombinasjon!
På dette kurset lærer du deg om å sette sammen de riktige øl med sjokoladen, du elsker. Det er med stor sikkerhet noe, du aldri har prøvd tidligere! Nå kan du servere smakfull sjokolade for gjestene dine og sette til den riktige øl for å oppnå den beste smak og opplevelse.

På kurset smakes det flere typer av sjokolade i kombinasjon med øl, hvor ølet er nøye tilpasset sjokoladens smaksbilde. De spesifike sjokolader varierer fra kurs til kurs, men det er alltid noen hjemmelagede sjokoladebiter og -kake på fatet. Øl og sjokolade kan være en himmelsk smakskobinasjon - hvor fylden i ølet og sjokoladen smelter sammen til en smaksbombe i munnhulen. Kurset varer ca. 2 timer og er en uformell og hyggelig session, hvor du møter andre kursdeltakere med samme interesse for øl og mat.

2 timer
Eksklusivt kurs i å kombinere øl og sjokolade Smaking av både øl og sjokolade
Alle som er glad i øl og sjokolade - og ønsker å lære å kombinere disse to
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.
Hvor kan jeg bruke gavekortet mitt?

Del din opplevelse

Fortell andre hvordan oppleelsen din har vært. Var det morsomt, koseligt, spennende, interessant eller noe helt annet...

* Påkrevet felt

Personlige opplysningerLukk