Øl og sjokoladekurs
Lær å sette riktig øl til sjokolade
Øl og sjokoladekurs

Øl og sjokolade er en himmelsk kombinasjon!


På dette kurset lærer du deg å sette sammen riktig øl med sjokoladen du elsker. Det er med stor sikkerhet noe du aldri har prøvd tidligere! Nå kan du servere smakfull sjokolade for gjestene dine samtidig som du kan sette sammen med den helt riktige ølen for å oppnå den beste smaken og opplevelsen.

 

På kurset smakes det på flere typer sjokolade i kombinasjon med øl som nøye er tilpasset sjokoladens smaksbilde. De spesifikke sjokoladene varierer fra kurs til kurs, men det er alltid noen hjemmelagede sjokoladebiter og kake på fatet. Øl og sjokolade kan være en himmelsk smakskombinasjon - hvor fylden i ølet og sjokoladen smelter sammen til en smaksbombe i munnen.

 

Kurset varer ca. 2 timer og er en uformell og hyggelig seanse hvor du møter andre kursdeltakere med samme interesse for øl og sjokolade.

Totalt sett 1 fantastisk partner

Ølakademiet

Oslo
2 timer
Eksklusivt kurs i å kombinere øl og sjokolade. Smaking av både øl og sjokolade
Alle som er glad i øl og sjokolade - og ønsker å lære å kombinere disse to
Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år, så min. aldergrensen for denne opplevelsen er 18 år.

VI PAKKER GAVEN PENT INN

Det er tanken som teller, men det finnes ikke noe bedre enn en pent pakket gave.

Vil du ha gavekortet med en gang, sender vi det til mailen din.

E-gavekort

Vil du ha en enklere versjon av gaveesken. Da kan vi legge gavekortet i en ekslusiv bilderamme som også kan brukes til et bilde av opplevelsen. Bilderammen sendes i våres hvite gaveeske.

Gaveeske

Hvis du vil ha en enkel og billigere løsning, tilbyr vi å skrive ut gavekortet ditt på høykvalitetspapir og send det i en stilig konvolutt.

Konvolutt

ID 3023

149,00
Øl og sjokoladekurs
750,-
kr.149
Pris totalt: 750,- Pris totalt:
Payment icons