0
AKTIVER GAVEKORT GRATIS BYTTE KUNDESERVICE VANLIGSTE SPØRSMÅL OM OSS OPPRETT KONTO BLI PARTNER PARTNER LOGG INN
Mat & gastronomi

Gavekort på fantastiske matopplevelser

Elsker du selv mat, eller vil du gi en du er glad i en uforglemmelig gastronomisk opplevelse? Da bør du ta en titt på våre mange gavekort til matopplevelser. Uansett hvilken type matoplevelse du leter etter kan du helt sikkert finne den her på siden. Vi tilbyr gavekort til alt fra gourmet til matkurs.

Nedenfor kan du se det store utvalget av opplevelsesgavekort til mat og gastronomi.

7 Opplevelser
Gastronomisk sommervandring i Åre
Gastronomisk sommervandring i Åre
775,-
Ost & Ølkurs
Ost & Ølkurs
750,-
Øl og sjokoladekurs
Øl og sjokoladekurs
750,-
Ølbryggerkurs
Ølbryggerkurs
1.695,-
Øl temasmaking
Øl temasmaking
595,-
Sjokoladesmakingskurs for 4
Sjokoladesmakingskurs for 4
1.995,-
Kurs i ølbrygging
Kurs i ølbrygging
995,-

Matopplevelser i hele Norge

Opplevelsesgavekort fra GO DREAM gir mulighet for å oppleve det beste innenfor gastronomi i Norge. Opplevelserne inkluderer alt fra smakninger av øl og sjokolade til ulike matkurs. Så uansett om du selv, eller mottakeren av opplevelsesgavekortet, elsker å nyte et godt måltid på en restaurant, lære mer om forskjellige typer øl eller lære å lage ny og spennende mat, vil et av de mange gavekortene være en god gave.


Gastronomi-opplevelser til enhver anledning

En lekker gastronomisk opplevelse er verdsatt av de fleste. Så står du og leter etter en annerledes bursdagsgave, en julegave eller en annerledes gave til en bryllupsdagsgave, så vil en av de mange matopplevelser garantert skape glede. Velg en matopplevelse som viser at du kjenner mottakeren godt. En god gastronomiopplevelse kan for eksempel være en gourmettur i sentrum av Oslo eller et godt norsk måltid med et gavekort til matkurs i fisk og skalldyr.

Gir du en matopplevelse i bryllupsgave, kunne man valgt et romantiske gastronomi-gavekort, for eksempel En god middag for 2 eller Tapas for 2. Brudeparet vil helt sikkert få rikelig av praktiske ting som vaser og sølvtøy, så et opplevelsesgavekort vil gi dem muligheten til å komme ut og få noen gode opplevelser sammen.